İE 9 Blogger Problemi

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Arkadaşım İE9 kullanıyor.Blogger kumanda paneline girmeye çalıştığında ''tarayıcınız artık blogger tarafından destklenmıyor blogger da bazı bolumlerde sorun yasayabılırsınız'' gibi bir hata aldığını söylüyor.Ve kumanda paneli de gerçekten çalışmıyormuş.Ben kendi İE9 umla kendi bloğuma girdiğimde bir sorun yaşamadım.

Arkadaşımın yaşadığı sorun nasıl düzeltilebilir acaba var mı bir çaresi ?teşekkürler..:(

salak adam

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşın hangi tarayıcıyı kullanıyor
kullandığı tarayıcıda java shockvave fflash varmı

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
İE9 kullanıyor :) Java sı yokmuş onu yükletiyorum.Tekrar denetip sonuca bakıcaz .

EKLEME : Java ve flash ta yüklendi ama değişiklik yokmuş.Yine blogger kumanda panelinde sorun var arkadaşlar.Yardım :)

Reaksiyon puanı
2,148
Sen arkadaşının IE9 kullandığını gördün mü? Belki de IE 6 kullanıyordur ondan desteklemiyor diyordur olabilir yani :)

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Sen arkadaşının IE9 kullandığını gördün mü? Belki de IE 6 kullanıyordur ondan desteklemiyor diyordur olabilir yani :)
İE8 di ben de 9 u kur dedim.Kurdu.Yine aynı.Java da yüklü.Kumanda panelinde sorun varmış,yeni kayıt falan çalışmıyormuş..Bir şeyler mi eksik acaba,ayarlar falan...

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Firefox ile baksın bir de, belki sorun Explorer'dan kaynaklanmıyordur.