Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tamam kuralım o zaman ama ben bu telegram denen arkadaş nasıl kullanılır bilmiyorum bilen biri anlatsın yada açsın euro 2016 bitmeden açalım derim bu arada buıgünkü kuponu mu da söylim
ingiltere galler var
cleveland golden state 1/1
almanya polonya üst
koray1234.kk@gmail.com bu mail adresim katılmak isteyen arkadaşlar için whatsapp ta açabilirim eğer numaranızı paylaşmak isterseniz. telegramı da indirdim duruyo telefonumda ama nasıl kurulduğunu bilmiyorum. bu arada yukarıdaki kuponda klasik tek maçtan gitti
ya benim telefonum çok gizlidir diyen yoksa vatsaptan açalım derim hem daha yaygın kullanılan bişi daha kolay olur.dediğim gibi mailde atarsanız ben açarım.
yarın çeyrek finaller ve eleme maçları var ben yarın açmayı düşünüyorum katılmak isteyen arkadaşlar mail atarsa numaraları eklerim koray1234.kk@gmail.com
arkadaşlar mesaj atın yeter canlı dan kasa katlıyor süper tahminleri var 0538 379 34 19 --- Gönderi Güncellendi ---
arkadaşlar mesaj atın yeter canlı dan kasa katlıyor süper tahminleri var 0538 379 34 19 --- Gönderi Güncellendi ---
arkadaşlar mesaj atın yeter canlı dan kasa katlıyor süper tahminleri var 0538 379 34 19