İcs geçmeli miyim

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
5 gün önce xperia arc s alarak aranıza katıldım bende :)

bazı sorularım olcak bi çok yorum okudum forumlarda ics ile ilgili ama tam olarak bi fikir edinemedim stabil çalışmıyomuş dediklerine göre ama gb ye göre artıları varmış bu artılar nelerdir ?

ayrıca ics de arka planda çalışan uygulamaları root yapmadan kapatma ve dosyaları sd karta taşıma gibi özellikler var mıdır gb de bunlar çok sorun oluyo

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Ben ARC ile memnunum Ics'ten kimilerinde çok sıkıntı yaratıyormuş ama bende sorun yok

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
var tabiki yeni yazlım bence daha kullanışlı bir çok yeni ayar gelmiş.Gereksiz gördüğün uygulamayı devre dışı bırakabilirsin vs

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
senin gibi memnun olan sorun yok diyenlerde var ama stabil değil çok sorunu var diyenlerde var arada kaldım bende :)

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
biraz daha bekleyeyim en iyisi belki ics için yeni güncellemeler gelir ve mevcut sorunlar ortadan kalkar

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hala stabilite sorunları var. Şimdilik hiç bulaşma derim.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Hiçbir problem yaşamadım. Gingerbread a dönmeyi hiç düşünmüyorum o derece. Geç derim, yenilikleri geriden takip etme.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=260105]ryodo[/MENTION] yenilik her zaman iyidir.
geçmelisin derim çünkü bende neo v kullandım onda dahi akıcıydı.. zaman zaman sıkıntılar yaratıyordu tabi :)

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
peki bi sorum olacak geçtim ve beğenmedim gb ye geri dönüş şansı var mı acaba

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Daha düzgün çalışması için geçtikten sonra yedek alıp fabrika ayarlarına dönmen gerekiyormuş. Geçen tolgacem abi öyle söylemişti :)

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Daha düzgün çalışması için geçtikten sonra yedek alıp fabrika ayarlarına dönmen gerekiyormuş. Geçen tolgacem abi öyle söylemişti :)
[MENTION=218778]tolgacem[/MENTION] peki seus ile mi pc companion ile mi güncelleyeyim

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sgs2, htc sensation ve arc s kullandım. hepsinde ics kurdum ve hiç birinde gb de yaşadığım sıkıntıları yaşamadım.

ne kadar kötü olursa olsun ics çoook çok iyi gb den.

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
aslında yazarken geçmeyi düşünmüyodum ama bu kadar olumlu yorumdan sonra fikrim değişti ics ye geçicem :) ama seus ile mi pc companion ile mi güncellemeliyim seus ile güncellemek daha iyiymiş gibi yorumlar okumuştum doğru mudur

fertorres

Asistan
Reaksiyon puanı
0
JB beğendim değişik ama şuan Beta sürümü var stabilden uzak, isterseniz linki atarım.

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
stabil değilse hiç bulaşmayayım en iyisi :) normal sürümü gelince o zaman geçerim belki, şimdi ics güncelleyip onu görelim bakalım nasılmış :D