αℓρεяεηтεzcαηx
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 109
Hadi yafrum burası forumlar sıkıntın ne içini dök .d Şuan da ne düşünüyorsun
Bababama Nasıl Pc Aldırtabilirim Taktik Yol (Sanırım)Hadi yafrum burası forumlar sıkıntın ne içini dök .d Şuan da ne düşünüyorsun
En iyi yolu Namaz kıl Kuran oku dua et Takdir al ve sonucu görBababama Nasıl Pc Aldırtabilirim Taktik Yol (Sanırım)
üzgün olcak bişey yok bunlar senin ahiret hayatın içinde önemli ?İnşAllah Mutlusunuzdur
Mesaj otomatik birleştirildi:
En iyi yolu Namaz kıl Kuran oku dua et Takdir al ve sonucu gör
Teşekkür Aldım GörmedikİnşAllah Mutlusunuzdur
Takdir al ve sonucu gör
Bende Çok Su İçiyorumGün içinde çok fazla su içiyorum acaba zararlı mı
Limonlu soda içiyorum çok fazla
30 yaşındayım oyun oynuyorum.
Gelecek kaygılarım var
Age of empires deki artifact ne işe yarıyor?
bi yolunu bul ve sodayı azalt zararlı fazlası ve suyun fazlasıda zararlı mide içinGün içinde çok fazla su içiyorum acaba zararlı mı
Limonlu soda içiyorum çok fazla
30 yaşındayım oyun oynuyorum.
Gelecek kaygılarım var
Age of empires deki artifact ne işe yarıyor?
Çünki Türkiye geenelde üretim değilde ihracat satış düşüncesinde ...Türkiye neden kuantum teknolojisinde çok geride, sizce bu açık kapatılabilinir mi ?![]()
Üretim derken? daha çok eğitim yolunda ilerlemek gerekmez mi öncelikle..?Çünki Türkiye geenelde üretim değilde ihracat satış düşüncesinde ...
evet ama öğrensekte üretmiyruz elimizin altında vr diye sipariş ediyoruz sorun buÜretim derken? daha çok eğitim yolunda ilerlemek gerekmez mi öncelikle..?
forum.shiftdelete.net
Hocam kuantum teknolojişsinden bahsediyorum, bu teknolojiyi kimse kimseye vermiyor günümüzdeevet ama öğrensekte üretmiyruz elimizin altında vr diye sipariş ediyoruz sorun bu
doğa yaşamını sevmiyorum ama filmdeki alan efsaneYaşam tarzımız Avatar filmindeki gibi doğayla iç içe olaydı keşke.
ne yazıkkiHocam kuantum teknolojişsinden bahsediyorum, bu teknolojiyi kimse kimseye vermiyor günümüzde![]()
.dCanım gta vice city çekti pcye yüklemekten üşeniyorum şuan mobile versiyonunu satın aldım yükleniyor.
Ama 2 saattir yüklenmeye çalışıyor
bunun için birr anket oluşturabilirsinGoogle .tk uzantılı sitelere reklam veriyor mu?
Select inputunun değiştiğini nasıl anlarım?
mobil oyun yapmak istiyorum
daha alfabemi oluşturmadım [SOLVED]
veritabanında sadece 1 kelime var
solutions
alfabem hazır zaten türkçe alfabesi + ingilizce alfabesi + ə
5 dakika önce eve geldim masamda tommy vercetti fotoğrafı vardır yıllardır onu görünce oynayasım geldi şuan steamden satın alıyorum 6.30TLCanım gta vice city çekti pcye yüklemekten üşeniyorum şuan mobile versiyonunu satın aldım yükleniyor.
Ama 2 saattir yüklenmeye çalışıyor
100 tl buldum harcarsam sikinti mi ?Hadi yafrum burası forumlar sıkıntın ne içini dök .d Şuan da ne düşünüyorsun
ne anketi ?.d
bunun için birr anket oluşturabilirsin
50 50 bölüşek mi?100 tl buldum harcarsam sikinti mi ?
sahibini eğer en son anına kadar arayıp bulamazsan harcayabilirsin yoksa haram100 tl buldum harcarsam sikinti mi ?
ben yapardım kesin dosmlssöHocam şu an beyin okuma makinam olsaydı kendimi piskopata bağlar mıydım diye düşünmeye başladım![]()
ben yapardım kesin dosmlssöHocam şu an beyin okuma makinam olsaydı kendimi piskopata bağlar mıydım diye düşünmeye başladım![]()
direkt hoşlandığım kızın yanına gidiyorum fln jsgnsrjsahibini eğer en son anına kadar arayıp bulamazsan harcayabilirsin yoksa haram
ben yapardım kesin dosmlssö
ben yapardım kesin dosmlssö
direkt hoşlandığım kızın yanına gidiyorum fln jsgnsrj
Şu i leri düzelt Allah için garip görünüyor ???100 tl buldum harcarsam sikinti mi ?
isöqğsöğsösğqlsğŞu i leri düzelt Allah için garip görünüyor ???
forum.shiftdelete.net