Içimde Garip Bir Sıkkınlık Var Bu Bir Hastalıkmı?

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
2 gündür içimde bir huysuzluk , sıkıntı var ama nedeni yok bazen birşey düşünüyor gibi oluyorum 5 saniye sonra nefesim kesiliyor içim garip oluyor bu bir hastalıkmı

xassy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Yaş ila alakalı da olabilir. İnternette bir yaşınızla alakalı olabilecek normal sorunları aratın. Eğer bu belirtiler yoksa en iyisi bir doktora görünün.

Son düzenleme:

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
Yaş ila alakalı da olabilir. İnternette bir yaşınızla alakalı olabilecek normal sorunları aratın. Eğer bu belirtiler yoksa en iyisi bir doktora görünün
onu araştırdım hiçbir sorun yok fiziksel olarakta bir sorun yok doktora gidince büyük ihtimalle sağlıklısın diyecek gönderecek :(

xassy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
onu araştırdım hiçbir sorun yok fiziksel olarakta bir sorun yok doktora gidince büyük ihtimalle sağlıklısın diyecek gönderecek :(
Bak kanka kesinlikle bir doktora git. Check up yaptır en azından. Çoğu hastalık çok sinsidir. Geri dönüşü olmaz. Tahminim beyin veya akciğer belki de ikisi birden olan bir hastalık. (Tahmin)

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
Bak kanka kesinlikle bir doktora git. Check up yaptır en azından. Çoğu hastalık çok sinsidir. Geri dönüşü olmaz. Tahminim beyin veya akciğer belki de ikisi birden olan bir hastalık. (Tahmin)
yasaklar kalkınca gideceğim fakat pek ümitli değilim :(