İçerde Dizisinin Bölümleri Youtube'dan Kaldırıldı

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
İçerde dizisi Show TV'de yayınlandıktan hemen sonra Youtube hesabına bölümün tamamı hemen yükleniyor ve izleyiciler kesintisiz ve sansürsüz olarak oradan izleyebiliyordu.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 17. Bölüm sonunda izleyiciler büyük bir şok yaşayarak bölümün kanala yüklenmediğini gördü. Dahası diğer bölümlerin de silinmesiydi.

coşkun.jpg

İçerde Dizisinin Bölümleri Youtube'dan Kaldırıldı
İçerde dizisinin tüm bölümleri Youtube'dan kaldırıldı. Aslında kaldırıldı demek tam manasıyla doğru olmaz. İçerde'nin Youtube kanalı, bölümleri Türkiye erişimine kapadı. İçerde 17. bölümü ve diğer bölümleri VPN kullanarak izleyebilirsiniz. VPN ile dizinin Youtube kanalına girdiğinizde tüm bölümlerin durduğunu göreceksiniz.

Neden Böyle Bir Şey Yapıldı?
Tahminimce izleyicilerin televizyondan izlemelerini sağlamak ve puhu tv ile yapılan anlaşma gereği böyle bir şey yapıldı. TV'de yayınlanan bölüm bittikten sonra Puhutv.com adresinden bölümün tamamını izleyebilirsiniz.

Bircan Caner TOYGU
shiftdelete.net

Son düzenleme:

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Tamda YouTube üzerinden başlasam mı dediğim anda silinmesi.. Ne kadar da bahtım açık biriyim.. :D

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Millet reklam izleyeceğinze Youtube üzerinden kesintisiz izliyor, hal böyle olunca tabi reyting'te düşüş oluyor. Bunu en son KVP'de yapmışlardı. Canlı olarak internet üzerinden bile izlenmiyordu. Bunlarda aynı yoldan gidiyor.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Öğlen bi bakayım dedim bende son bölümü bulamayınca başka yerden izledim. Alternatif çok.

Ama bölüm yayınladıktan 1 gün sonra hemen internete koymaları tuhaf. Nasıl ratingleri artırmayı planlıyorlar acaba. İzleyici kitlesi ise baya da var.

İzlemeyenler başlasın derim, pişman olmazlar :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Öğlen bi bakayım dedim bende son bölümü bulamayınca başka yerden izledim. Alternatif çok.

Ama bölüm yayınladıktan 1 gün sonra hemen internete koymaları tuhaf. Nasıl ratingleri artırmayı planlıyorlar acaba. İzleyici kitlesi ise baya da var.

İzlemeyenler başlasın derim, pişman olmazlar :)

1 gün sonra değil biter bitmez koyuyorlar :)

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
içerde dizisi gram sarmıyor yok celal baba yok minik mafya karakterlerinin lakaplarına bak bide o silah efectleri yok mu :D Kurusıkı olduğunu geçtim madem kurusıkı silah kullanıyosunuz bari mermi koyun effectle duman havada kalıyo çakmak gibi parlıyo tabancalar :)
arka sokaklar bile effect yapmıyor :D yeni dizilerin çoğu aşk meşk kelebek dandik senaryo vs. o eski dizilerden eser kalmadı malesef ..

Reaksiyon puanı
16,128
baştan beri izliyorum reklam meklam tın melek celal'in kızı mert sarp'ın kardeşi umut davut da kuzeni çıkar...

UtkuGARIP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
VPN kullanıyorum ve hiçbir bölüm çıkmadı. Acaba tamamen mi kaldırdılar?

Reaksiyon puanı
16,128
Metin Yılmaz çıkıyor Sarp ve Umut'u kurtarıp Celal,Davut'u öldürüyor...
--- Gönderi Güncellendi ---
Metin Yılmaz çıkıyor Sarp ve Umut'u kurtarıp Celal,Davut'u öldürüyor...