İcatları Uğruna Ölen Mucitler

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Günümüz tüketim çağında mucitlik çok daha basit ve güvenli bir iş. Ancak bir zamanlar yeni buluşlar uğruna insanlar yaşamlarından bile olabiliyordu. İşte mucidini öldüren buluşlar...

Teknolojinin ve bilimin hızlıca ilerleidği mucitler çağında, yeni buluşlar yapmak sadece bilimadamlarının işi değilidi. Yetenekli insanlarda biraz araştırmayla yeni icatlar bulabiliyordu. Ancak bu dönemin en kötü yanı ise ilk kez tasarlanan bu icatların tehlikeli olma ihtimallerinin yüksek olmasıydı.
images1271112714.jpg
Günümüzde modern bilim ve tüketim çağı nedeniyle artık sıradan insanlar yeni icatlar peşinde koşamıyor. Eğtiim almış uzman kişiler büyük test merkezlerinde günlük yaşantımızı değiştirecek yeni ürünler tasarlıyor. Sizin için hayatlarını adadıkları icatlar uğruna ölen mucitleri bir araya getirdik.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bu Madam Curie, YGS'de Fen Bilimlerinde gelmişti soru olarak ve ben yanlış yapmıştım o soruyu.

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
İnsanlık Adına Yaptığınız Fedakarlıklardan Ötürü Bir Kez Daha Teşekkürler..

''bazen ufak fedakarlıklar yapmak gerekir''

Fazla Söze Ne Hacet Üstad Söylemiş Ve Noktayı Koymuş.. Bize De Riayet Etmek Yakışır =)

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Bu mucitlerin yaşamları sizi etkiledi mi? Evet çok etkilendim...

hll1996

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hezarfen ahmed çelebinin ustasını unutmuşsunuz.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Abi bak el bombasını buldum. Pimini çekince 3 e kadar say patlıyor. Bak 1 -2 -3 ...........

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Allah rahmet eylesin.
Yapacak bişey yok.