Jengar
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 23
http://www.youtube.com/watch?v=fM_V1rZgeKY&<br /><br />o kadar ibret almamız gereken resimler var ki video'da
cathlack dedi ki:yaa çok güzelmiş ben bu müziği çok sevdim ama kim çalıyo bilmiyorum yardıım!!!!!!!!!!
Yaşın kaç senin çok toy biri olduğun belli yaşınıda yazmamışsın profilinde zaten,bende senin gibiydim anlatmakla anlatılmaz,Yaşıycana eminim zamana bırak,sertdemiry dedi ki:Koskoca dünyada sadece 10 tane mi benzetme yapabilmişler...
İnsanın yarattığı bir yazı (Arapça) nasıl olur da Tanrının temsilcisi olabilir? Bana da o halde "Allah" kelimesine benzer şekiller bulayın da inanayım...
Hadi bütün karpuzların üstünde o yazı olsa, veya bütün dağların üstünde o yazıyı görsek inanacağım da, bir kaç tane benzetmeden bu yorumu nasıl çıkarıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu
Bence hiç de ibretlik görüntüler değiller...
acı_gerçek dedi ki:Yaşın kaç senin çok toy biri olduğun belli yaşınıda yazmamışsın profilinde zaten,bende senin gibiydim anlatmakla anlatılmaz,Yaşıycana eminim zamana bırak,sertdemiry dedi ki:Koskoca dünyada sadece 10 tane mi benzetme yapabilmişler...
İnsanın yarattığı bir yazı (Arapça) nasıl olur da Tanrının temsilcisi olabilir? Bana da o halde "Allah" kelimesine benzer şekiller bulayın da inanayım...
Hadi bütün karpuzların üstünde o yazı olsa, veya bütün dağların üstünde o yazıyı görsek inanacağım da, bir kaç tane benzetmeden bu yorumu nasıl çıkarıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu
Bence hiç de ibretlik görüntüler değiller...
Dağların üstünde yazsa inanırdım falan dedin elinin üstünde yazıyo,gerçi bununla inanılmaz ama istediğin kanıtlardan biri,senin değerin o dağlardan daha fazla buna emin ol,onlar yeryüzünde yürüyemezler bile,yüksek olmalarına karşın sen azmedip onların enyukarısınada tırmanabilirsin,bak sen onlardan daha yüksek oldun
diyorum ya zamanla anlican
Hiçbirşeyin kendi kendine oluşamayacağını bilen bizler,(fazla gitmek gerekirse)Peki bizi yaratanı kim oluşturdu sorusuna bile cevap veremiyoruz
gerisini sen düşün
Sakın bu sorunun cevabını aramaya kalkma,kafanı ağırtmaktan başka bişey yapamazsın,cevabı yok,işte biz insanlar bu kadar zekiyiz
amin :LiHSaN dedi ki:Rabbim hepimizi affetsin... :L