İbretlik görüntüler!!!

seakar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Harika bir paylaşım.
Teşekkürler Jengar

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Burdaki çoğu görüntüye montaj, photoshop hilesi, maket falan desek bile gözlerimle gördüğüm bir tanesi var. Erciyes Dağı'ndaki Allah yazısı.. Benim gördüğüm temmuz ayıydı.. Kar erimiyor :)

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
yaa çok güzelmiş ben bu müziği çok sevdim ama kim çalıyo bilmiyorum yardıım!!!!!!!!!!

sertdemiry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Koskoca dünyada sadece 10 tane mi benzetme yapabilmişler...
İnsanın yarattığı bir yazı (Arapça) nasıl olur da Tanrının temsilcisi olabilir? Bana da o halde "Allah" kelimesine benzer şekiller bulayın da inanayım...
Hadi bütün karpuzların üstünde o yazı olsa, veya bütün dağların üstünde o yazıyı görsek inanacağım da, bir kaç tane benzetmeden bu yorumu nasıl çıkarıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu :)

Bence hiç de ibretlik görüntüler değiller...

yun_us25@

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sagolasın emegine sağlık tşk.Güzelbir paylaşımdı

hackerfriend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şöyle güzel bir söz vardır:
"Kul bela almaz Hak yazmadıkça
Hak bela yazmaz kul azmadıkça..."

Bazı arkadaşlar müzikten bahsetmiş; yanılmıyorsam müzik EZO GELİN dizi müziğine ait ve büyük ihtimal Arif Sağ'a ait bir albümde bu müzik var.

Saygılar.

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Merhabalar

İlk resmi harika dedim devamıda öyleymiş.Teşekkürler Jengar paylaşım için.Allahımız bizim günahlarımızı affetsin.

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sertdemiry dedi ki:
İnsanın yarattığı bir yazı (Arapça) nasıl olur da Tanrının temsilcisi olabilir? Bana da o halde "Allah" kelimesine benzer şekiller bulayın da inanayım...
Hadi bütün karpuzların üstünde o yazı olsa, veya bütün dağların üstünde o yazıyı görsek inanacağım da, bir kaç tane benzetmeden bu yorumu nasıl çıkarıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu :)

Yaşın kaç senin çok toy biri olduğun belli yaşınıda yazmamışsın profilinde zaten,bende senin gibiydim anlatmakla anlatılmaz,Yaşıycana eminim zamana bırak,
Dağların üstünde yazsa inanırdım falan dedin elinin üstünde yazıyo,gerçi bununla inanılmaz ama istediğin kanıtlardan biri,senin değerin o dağlardan daha fazla buna emin ol,onlar yeryüzünde yürüyemezler bile,yüksek olmalarına karşın sen azmedip onların enyukarısınada tırmanabilirsin,bak sen onlardan daha yüksek oldun
diyorum ya zamanla anlican
Hiçbirşeyin kendi kendine oluşamayacağını bilen bizler,(fazla gitmek gerekirse)Peki bizi yaratanı kim oluşturdu sorusuna bile cevap veremiyoruz
gerisini sen düşün
Sakın bu sorunun cevabını aramaya kalkma,kafanı ağırtmaktan başka bişey yapamazsın,cevabı yok,işte biz insanlar bu kadar zekiyiz

sertdemiry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acı_gerçek dedi ki:
sertdemiry dedi ki:

Yaşın kaç senin çok toy biri olduğun belli yaşınıda yazmamışsın profilinde zaten,bende senin gibiydim anlatmakla anlatılmaz,Yaşıycana eminim zamana bırak,
Dağların üstünde yazsa inanırdım falan dedin elinin üstünde yazıyo,gerçi bununla inanılmaz ama istediğin kanıtlardan biri,senin değerin o dağlardan daha fazla buna emin ol,onlar yeryüzünde yürüyemezler bile,yüksek olmalarına karşın sen azmedip onların enyukarısınada tırmanabilirsin,bak sen onlardan daha yüksek oldun
diyorum ya zamanla anlican
Hiçbirşeyin kendi kendine oluşamayacağını bilen bizler,(fazla gitmek gerekirse)Peki bizi yaratanı kim oluşturdu sorusuna bile cevap veremiyoruz
gerisini sen düşün
Sakın bu sorunun cevabını aramaya kalkma,kafanı ağırtmaktan başka bişey yapamazsın,cevabı yok,işte biz insanlar bu kadar zekiyiz

Düşüncelerimin yaşımla ne alakası var? Birşeylere inanmak için illa görmüş geçirmiş mi olmak gerekli? Bir kişinin yaşını bilmeden, yaşını öne sürüp o kişi hakkında yorum yapmamalısın.
Yaşımı ve kimliğimi kimseden gizlemem, eğer istersen donanimhaber.com sitesine girip üyelik ismimi aratıp öğrenebilirsin. Biraz araştırma yapmak zor olmaz sanırım...

İnançtır bu, ispat etmeye gerek yoktur. Ne yapsan da ikna edemezsin karşıdakini...Her ikimiz için de geçerli bu. Burada bana mantıksız geleni dile getirdim, kimseye bunlara inanmayın demedim, ama sen akıl hocalığı yapmaya başlamışsın bile, geleceğin parlak :)

Sen inanabilirsin, ben özellikle bu resimlere inanmıyorum. Bana daha çok tesadüfi geliyorlar...

Bunları allahın ispatı gibi görmek putlaştırmak gibi birşey...
Allahı görmek isteyen Arapça bir yazının arkasında değil, her yerde görürür...

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ne bileyim... Bunlarda ibret olacak bir şey göremedim. İnanmayan birisi görse o da yine varlığını inkar edebilir Tanrı'nın. Herkes içinde inanır ya da inanmaz. Tanrı'nın bize varlığını göstermek için yaptıları yeter, dört kitapta da anlatılan anlatılmıştır. Artık O'nun bize varlığını ispatlama gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum.
Ben O'na içimde inanıyorum ve inanmak için böyle yazılara ihtiyacımda yok. muhteşem büyüklüğüyle evren ve tüm kusursuzluğuyla işleyen düzen bana açıkça kendini gösterirken O'na inanmak için böyle 'şey'lere gerek bile duymuyorum.
Paylaşımın için teşekkürler.

mist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İçim acıdı ya %( ne kadar hazırız :(