İbrahim Üzülmez geri dönüyor

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ibrahim-uzulmez-geri-donuyor-1234358.Jpeg

İbrahim Üzülmez, gelecek sezon A2 takım teknik direktörü olarak Ümraniye'ye geri dönüyor.
Beşiktaş'ın eski futbolcusu İbrahim Üzülmez, gelecek sezon Beşiktaş A2 takımının başına geçmek istiyor.
Konu ile ilgili ulaştığımız İbrahim Üzülmez, yaptığı açıklamada;
"Önümüzdeki günlerde antrenörlük kurslarına başlayacağım. Zaten basın toplantısında Başkan Yıldırım Demirören'in bu konuda bana bir sözü var. Önümüzdeki sezon kendimi hazırladıktan sonra Beşiktaş A2 takımının başına geçmek istiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.
Vardar'dan yeşil ışık
Beşiktaş'ın eski futbolcusu İbrahim Üzülmez, gelecek sezon Beşiktaş A2 takımının başına geçmek istemesinin ardından ulaştığımız Beşiktaş Kulübü Altyapıdan Sorumlu Üye Sinan Vardar, HABER1903'e konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Vardar yaptığı açıklamada;
" İbrahim Üzülmez bizim evladımızdır. Eğer böyle bir karar alıp, teknik direktör olmak isterse ona en büyük desteği Beşiktaş kulübü verir. İbrahim Üzülmez'e her zaman kapımız açıktır." diyerek sözlerini tamamladı.

(Haber1903)

http://spor.milliyet.com.tr/ibrahim...spor/spordetay/28.03.2011/1370065/default.htm

irfan-06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ancak böyle geri döner. Bu adam 40 yaşına kadar oynar diyordum ama oynatmadılar.

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bir futbolcu futbolu bırakır bırakmaz neden teknik direktör olmak ister anlamam kardeşim git biraz kafanı dinle futbolcu pisikolojisinden çık ondan sonra gel eğitimini al sonra git ne yapıcaksan yap

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Benim hoşuma gitmiyor bu işler...

Alt Yapı dediğimiz şey Bu ülkede ne yazık ki hafife alınıyor...

bana kalırsa Alt Yapıya en az A Takımı Çalıştıracak Kapasitede ve deneyim tecrübe sahibi hocalar ilgilenmeli...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ülkemizde altyapı hocalığına, emektar futbolculara da dağıtılacak cülüs gözüyle bakılıyor. hani sergen gibi biri olsa anlarım, futbol zekası var. ibo gençlere ne verecek allah aşkına?

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bir futbolcu futbolu bırakır bırakmaz neden teknik direktör olmak ister anlamam kardeşim git biraz kafanı dinle futbolcu pisikolojisinden çık ondan sonra gel eğitimini al sonra git ne yapıcaksan yap

mani mani bırakılırmı :)

bLuemark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geri dönüyormuş peh.... Gamyun o ya yapamaz birşey

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
İbrahim Üzülmez'in çalıştırıcı olarak neler yapabileceğini bilemem de, diğer çalıştırıcıların neler yapamadığını görüyoruz.

Lütfen maçları, hem de güya kaliteli hocaların olduğu 1. Türkiye Ligi'ni maçlarını biraz alıcı gözüyle izleyin.
Kaç Türk futbolcusunun tek hareketle atılan her tür pası tek hamlede, durdurup, oyuna aktif hale getirebildiğini gördünüz?

Daima en az iki hareket.

Bir de Avrupa liglerinden tercih ettiğiniz liglerden bir maçı dikkatle izleyin.

İşte fark daha bu noktada başlıyor.
Hangi çalıştırıcı bunun için oyuncularına pratik yaptırıyor?

C şıkkı, yani hiç biri.

Bu Üzülmez, Kocaman vb sorunu değil, bizim yıllardır tek kaybımız.

Dikkat ediyor musunuz bilmiyorum, ülkemiz de top kayıpları neden inanılmaz fazla?

Hemde üzerine baskı olmadığı pozisyonlarda.
Bir de pres yiyince büsbütün sapıtıyoruz.
Bunların tamamı eğitimsizlik, top hakimiyetinin eksikliği ve yetenek eksikiliği.

Bunlar önlenemedikçe, işimiz zaten zor.