bjk_fatih
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
İbrahim Toraman Fan Sitesi İbrahim Toraman Resimleri İbrahim Toraman Videoları İbrahim Toraman Biyografi
www.ibrahimtoraman.net İbrahim Toraman Fan Sitesi
Site Sahibi: Fatih Aslan { bjk_fatih }
Admin: BjkLee_cArsi
Birde Mod Arkadaşlarımız Var
Merhabalar Arkadaşlar Bir Beşiktaşlı Olarak Ve Geldiğinden Beri Cok Sevdiğimiz İbrahim Toraman Futbolcumuzun Fan Sitesini Acmakdan Karar Verdim Neden Bu Kadar Gec Karar Verdin Diyenler Olabilir Benim Web Sitelerle Uğraşmam 2 senelik Yani Eski Birileri Değilim. Bundan 5 / 6 Ay Evvel İsim Arıyodum Güzel İsimler Bulursam Alim Diye Ve Olurya İstemediğiniz Bİşe Oldumu Ooo Oluyo İstediğiniz Bişe Oldumu Olmuyo Aynen Öle Oldu Birgün yine İsim Arıyodum Ve aradığım isinlerden com dolu org da doluydu zaten org resmi sitesi
net boşdu bende direk bu ismi aldım ve site acmaya karar verdim malum site kurdurmak icin ücret alıyorlar msnde bi kac arkadaşlar vardı onlardan rica etdim kurdular bi kac bişe yaptılar bırakdılar şuan sitenin webmasteri yok Bu Sitede Bende Yetkili Ve Yardımcı Olmak İserim Diyen Arkadaşlar Varsa Benimde İrtibata Gecebilirsiniz.
Bu Kadar Arkadaşlar Yorum Yazarsanız İyi Kötü Sevinirim
www.ibrahimtoraman.net İbrahim Toraman Fan Sitesi
Site Sahibi: Fatih Aslan { bjk_fatih }
Admin: BjkLee_cArsi
Birde Mod Arkadaşlarımız Var
Merhabalar Arkadaşlar Bir Beşiktaşlı Olarak Ve Geldiğinden Beri Cok Sevdiğimiz İbrahim Toraman Futbolcumuzun Fan Sitesini Acmakdan Karar Verdim Neden Bu Kadar Gec Karar Verdin Diyenler Olabilir Benim Web Sitelerle Uğraşmam 2 senelik Yani Eski Birileri Değilim. Bundan 5 / 6 Ay Evvel İsim Arıyodum Güzel İsimler Bulursam Alim Diye Ve Olurya İstemediğiniz Bİşe Oldumu Ooo Oluyo İstediğiniz Bişe Oldumu Olmuyo Aynen Öle Oldu Birgün yine İsim Arıyodum Ve aradığım isinlerden com dolu org da doluydu zaten org resmi sitesi

Bu Kadar Arkadaşlar Yorum Yazarsanız İyi Kötü Sevinirim