İBB'den Yol Ortasında Yardım Kolisi Dağıtımı.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Bugün haberlerde ilginç bir video gördüm. 2020 yılında ortalıkta Korona salgını var iken yardım bu mudur böylemi yapılır dedirtti açıkçası.

İBB ekibi yol kenarında kamyonet ile durmuş. Oraya onlarca insan toplaşmış sosyal mesafe yok bir düzen iltizam yok. Birisi orada isimler bağırıyor diğer kutu veren insanlara bağırıyor bir curcuna ve karışıklık var. Belediyeler topladıkları bağışları böyle dağıtıcaklarsa toplamasınlar zaten İçişleri bakanlığı hesaplara Bloke koyarak iyi yapmış yani.

Koskoca İBB'nin elinde bilgi mi yok dağıtacak ekip mi yok ? Şu ihtiyaç sahiplerini adrese dayalı hikamet sisteminden belirleyip herkesin kapısına götürülse yardımlar daha iyi olmaz mı. Burada hem insanlara hastalık riski oluşturulmuş hem üsttüne tek tek isimler bağırılıyor TC kimlik no yazdırıyorlar bir saat ihtiyaç sahipleri sokak ortasında bekletiliyor ve teşir edilmiş ve utandırılmış oluyor. Gerçekten yazık yani.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,925
Corona yayılsın ve ülke batsın diye kasıtlı yapıyorlar. Daha önce de Antalya da aş evlerine topluyorlardı milleti.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Corona yayılsın ve ülke batsın diye kasıtlı yapıyorlar. Daha önce de Antalya da aş evlerine topluyorlardı milleti.

O kadarda olmayacağını düşünüyorum. Hiç yoktan öyle ummuyorum.
Ama Can Ataklı'nın bile geçenlerde söylediği gibi bu hareketler Vizyonsuzluğa iş bilmezliğe çapsızlığa işaret bence.