İBB'den Demet Akalın'a Yanıt

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SDN Anonim 608469
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Demet Akalın, İstanbul Nişantaşı metro durağına ait olduğu iddia edilen bir fotoğrafı sosyal medya hesabında "Yorumsuz!" diye paylaştı.

Ardından İBB sözcüsü Murat Ongun Twitter hesabından "Demet Hanım, umarız kısa zamanda tüm sektörler normale döner. Ancak, bu arzunuzu vurgulamak için kullandığınız fotoğraf İstanbul’dan değil Madrid’den, bilginize." diye bir yazı paylaştı.

Demet Akalın, takipçisinin "Bilmediğim için Nişantaşı'nda metro nerede" sorusuna şöyle bir yanıt vermiş:

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Demet Akalın'ın akıllı telefon kullanmak yerine kendine sözcü tutup ona yazdırması lazım. Hem Türkçe bilmiyor hem de saçmalıyor. Be 48 yaşına gelmişsin. Daha da Türkçe bilmiyorsan koy şapkanı önüne düşün.

Daha antipatik az sanatçı tanıdım. Twitlerine baksak 10 twitte 30 40 tane yazım hatası buluruz.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Demet Akalın'ın akıllı telefon kullanmak yerine kendine sözcü tutup ona yazdırması lazım. Hem Türkçe bilmiyor hem de saçmalıyor. Be 48 yaşına gelmişsin. Daha da Türkçe bilmiyorsan koy şapkanı önüne düşün.

Daha antipatik az sanatçı tanıdım. Twitlerine baksak 10 twitte 30 40 tane yazım hatası buluruz.

Yanlış anlama ama bunun konu ile ne alakası var ?

Kadının en iyi Türkçe bende diye bir iddiası mı var ? Zaten eğitimli konservatuar mezunu sanatçı statüsünde bile değil kendisi. Daha çok kalaylı diyeceğimiz şarkı söyleyerek İbrahim Tatlıses'in flan yanında yetişmiş arkasında seslendirmeler yapmış birisi...

Yani Türkçesine laf etmek en son olay bence burada.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Yanlış anlama ama bunun konu ile ne alakası var ?

Kadının en iyi Türkçe bende diye bir iddiası mı var ? Zaten eğitimli konservatuar mezunu sanatçı statüsünde bile değil kendisi. Daha çok kalaylı diyeceğimiz şarkı söyleyerek İbrahim Tatlıses'in flan yanında yetişmiş arkasında seslendirmeler yapmış birisi...

Yani Türkçesine laf etmek en son olay bence burada.
Dolmuştum da patlamış bulundum.