İBB'de Suya Büyük İndirim

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,895
Ekrem İmamoğlu vaatlerini bir bir gerçekleştiriyor.

Ekrem Başkan, suya en az -%20 indirim yaptı.

Seçim öncesi dar gelirli ailelere tamamen ücretsiz verileceği vaadedilen suyun, önümüzdeki sene yapılacak muhtemel -%80 indirim ile beraber tamamen ücretsiz hale gelmesi bekleniyor. Böyle dar gelirli aileler faturaları ödeyemeyeceği için suyu kullanmaktan vazgeçecek, böylece ek bir maliyet daha dar gelirlinin hayatından çıkarılmış olacaktır.

- x - = +

1574939608562.png

1574939894853.png

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Güzel bir çözüm, Ekrem İmamoğlu'na tebrik ederim. 24 saat ulaşımı da getiren o. Beğenmediğim noktaları da var ama göründüğü gibi çok başarısız değil gerçekten.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
reyizimiz diyodu 2040 a kadar su sıkıntımız yok diye niye zam yapıyo bunlar, seneye su bitçek dedi diye mi :D

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
reyizimiz diyodu 2040 a kadar su sıkıntımız yok diye niye zam yapıyo bunlar, seneye su bitçek dedi diye mi :D
Büyük ihtimalle onlara para tatlı geliyor. Çok israf edersen suları 2040'ı bekleme, 2023'ü bekle artık. @Creative ve @ÆSir gelirse burası tatlanır. ?

Son düzenleme:

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Siyasete beni karıştırmayın arkadaş, ben anlamaz o işlerden. :)

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
İmamoğlu nu denemek amaçlı oy veren bir kısım seçmen bu zam ile oylarını geri çekeceğini düşünüyorum. Bana göre enerji kaleminde yapılan bu kadar zamlardan sonra, büyük kamu firmalarının hamideye su boykotu vs. bu zam kaçınılmazdı. Sonuçta bile bile bir belediye iştarikini zarar ettiremezsin.

Programda izledim ispark çalışanlarının maaşı 2 askeri ücretten fazlaymış bu bana çok fazla geldi. Daha fazla zaman verilmesi taraftarıyım görev süresi bitikten sonra her şey belli olacak. Düzeltilmesi gereken çok şeyin olduğunu düşünüyorum.

24 saat ulaşım, eminönü balık ekmek teknelerinin kaldırılması, duran metro inşaatlarının yeniden başlanması, süt dağıtımı başladı, bir ormanlık alanı vatandaşın kullanımına açtı ve en önemlisi vatandaşın içinde olması bunların önemli olduğunu düşünüyorum.

darkshdw

Asistan
Reaksiyon puanı
31
İçiniz rahat olsun dostlar bilinçli ve milletini düşünenler iş başında, zam iptal ettirildi. Ne yazık ki bazılarının hayatı muhalifet yapabilmek adına doğruya yanlış - yanlışa doğru demek olmuş.
Son dakika: İstanbul'da suya zam olacak mı? Meclis kararını verdi
Son dakika haberi: İSKİ’nin su fiyatlarındaki artış talebi İBB meclisinde reddedildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinin Kasım ayı devam meclisinde suya yüzde 80'e varan zam yapılmasını öngören madde mecliste AK Parti ve MHP üyelerinin red oyu ile iptal edildi.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Ben gelince burası tatlanır mı? Neden ben :)

ROcp6A.jpg

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Suya indirim ile çözüme ulaşacak mi hersey ? Ona buna indirim yerine üretmemiz gerekli, su bitti mi ne olacak ? Yapılan sey güzel bir icraat ama ileriye dönük bir eksi olduğu gerçeğini değiştiremez (tabi Marmara’dan çıkaracaksanız o suyu ki imkansız, o zaman kim tutar)

Kararsız23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Saray'daki Halı konusuna "Her şeye bir kulp bulmayın, o halı ülkemizi tanıtıyor" diyip burada laf edenleri gördükçe gülesim geliyor aynı şekilde burada susup orada laf etmeye başlayanları da.

İki taraf da ne kadar körü körüne savunuyor yahu. Siz adam gülmekten öldürürsünüz.

Son düzenleme: