aylmz07
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 84
Sadece günümüze değil tarihimize de sahip çıkıyor.Tebrikler Başkan.

yaptıkları normal büyük sirketler bile tablo alıp değerlendirip satıyorSadece günümüze değil tarihimize de sahip çıkıyor.Tebrikler Başkan.
![]()
Buradaki öncelikli amaç yatırım değil ki bu değeri ülkemize getirmek dünya da üç adet orijinal tablosu varmış elbet bunlar sınırlarımız içinde olmalıyaptıkları normal büyük sirketler bile tablo alıp değerlendirip satıyor
Verirlerdi ama ‘CHP’den israf!’ Gibi bir başlık koyarlardı.A Haber tablonun henüz kimin tarafından alındığını bilmiyor.
Bilselerdi haberi vermezlerdi.[emoji16][emoji16][emoji16]![]()
Tabloyu satmak için aldıklarına inanmıyorum.Sonuçta sadece 3 adetmiş.Müzeye konur.yaptıkları normal büyük sirketler bile tablo alıp değerlendirip satıyor
Daha geçenlerde seyircisiz konserlere milyonlar verildikten sonra, bu hareket kral bir davranış olmuş.Verirlerdi ama ‘CHP’den israf!’ Gibi başlık koyarlardı.
A haber’den nefret ederim ama israf deseler katılırdım. O parayla daha iyi birşey yapabilirdi gibi bir hissim var.,.
Sanırım konuyu önce ben açmışım.Birde buna benzer bir konu açılmıştı
sen açmamışşın baktımSanırım Ben daha önce açmışım konuyu.
Evet,birkaç dakika farkla sen açmışsınSanırım konuyu önce ben açmışım.
Ben de baktım, ben açmışım.3-4 dakika önce.sen açmamışşın baktım
Aynen sırf İmamoğlu aldı diye israf diyenler var, Hükümet alsa herkes helal olsun, diye övgüler yağdıracaktı.Sırf İmamoğlu aldı diye övenler var. Hükümet alsa israf diyecek insanlar şimdi överler.
Öyleyse çok rezil olacak.Ünlü Tarihçi Murat Bardakçı bu tablo sahte olabilir diye açıklama yapmış. ( Gerçekten sahte bir tabloya 8 milyon TL vermiş olabilirmiyiz ? )
![]()
İBB'nin satın aldığı tablo Bellini'ye ait olmayabilir
Tarihçi Murat Bardakçı, Bellini'ye ait gerçek eserin birkaç yüz milyon pound değere sahip olduğunu belirterek, İBB'nin aldığı tablonun orijinal olmama ihtimaline dikkat çekti.www.ensonhaber.com