Didem Ergin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,343
Evetttt?Gençlere değer veren bir yönetim ))
Ne demessin heleki vaat ettikleri eğitim paketi mükemmeldi.Gençlere değer veren bir yönetim ))
??Öğrenci zor durumda kalmış, göreve geçtilerse yapmak zorundalar))))))))
Recep Tayyip Erdoğan en büyük örneği o da ibb başkanıydı zamanında demek ki olunabiliyormuşBaşkan çalışıyor ya![]()
Artık CUmhurbaşkanıda olabilir. İstanbul'dan Tokat'a koli yollayabildiyse ülkeyide yönetebilir![]()
Kurt kocayınca bazılarının maskarası olurmuş derler ya doğruymuş... Tayyip'in ülke ve İstanbul için yaptıklarından sonra ekrem imamoğluyla karşılaştırıyorsunuz. Ben bile reşit olmama rağmen okudum araştırdım adamın bu ülke için neler yaptığını ülke sizin gibi kendine sorgulayıcı araştırmacı "Sözde Atatürk'çü" kişilere kaldıysa işimiz iş.Recep Tayyip Erdoğan en büyük örneği o da ibb başkanıydı zamanında demek ki olunabiliyormuş![]()
Recep Tayyip Erdoğan en büyük örneği o da ibb başkanıydı zamanında demek ki olunabiliyormuş![]()
Ne yapmak gerekiyor önce içeri mi girecek?Yanlış biliyorsun. Erdoğan önce belediye başkanıydı. Evet Yıll 1994
Sonra parti başkanı oldu. Miletvekili oldu. Hapse atıldı 1 yıl hapis yattı sonra bir daha milletvekili oldu. sonra Başbakan oldu 2 dönemdi heralde başbakan oldu sonra Cumhurbaşkanı oldu.
En son 24 yıl bir fiil aralıksız hizmetten sonra halkın yüzde 52 oyu ile seçilmiş ilk yeni sistem Cumhurbaşkanı oldu...
Ekrem İmamoğlunu geçen sene aday olmadan önce tanıyan kaç kişi vardı ? 1 senede İBB başkanı olup 3 yıl sonra CUmhurbaşkanlığı sencede hızlı değil mi ?
Ne yapmak gerekiyor önce içeri mi girecek?
Hayır, hakedicek.Ne yapmak gerekiyor önce içeri mi girecek?
Yanlış mi biliyorum İBB başkanıydı bir zamanlar. Devir değişti artık her şey hızlı ilerliyor olur olmaz diyemem ama neden olmasın @OzkanK
Damdan düşer gibi değil 3 4 yıldan bahsediyoruz. Azimle çalışan ve gerçekten isteyen herkes her şeyi yapabilir bence o kumaş varsa her türlü olurBenim mantığıma ve düşünceme göre insan pişerek kademe kademe yükselmeli. Öyle damdan düşer gibi bir yere gelmek olmaz.
Şimdi siz burada içerik ekibinde iken birden 10 larca yıl SDN'ye hizmet etmiş Tolga Cem Küçükyılmaz'ın mevkiğine gelip onun yaptığı işleri yapabilirmisinz yapsanız bile onun kadar olur mu ? O hesap.
O mevkiye gelmeniz için sizinde en az 10 yıl o kurumda çalışmanız işi bilmeniz gerekir.
Damdan düşer gibi değil 3 4 yıldan bahsediyoruz. Azimle çalışan ve gerçekten isteyen herkes her şeyi yapabilir bence o kumaş varsa her türlü olur
Su yolunu bulur...
İyi geceler....Önce İstanbul'a verdiği sözleri yerine getirmesi lazım işte. ( Erdoğan'da İstanbul'u kazandığında Merkezi hükümet farklı bir partide idi ama yılmadı verdiği sözlerin çoğunu yaptı. )
Ayrıca yukarıda ona gönderme yaptım işte bendeTokat'a 1 tane koli yollayabiliyorsa artık olmuştur diye . Ülkede ne hizmetler ne açılışlar ne projeler oluyor paylaşmazsınız. Şurada 1 tane koli yollanmış paylaşmalar altına tebrikler helal olsunlar ...
Eee gençlere "Gb vaadederek" seçim kazanılacağını sananlar olarak mı söylüyorsun, bu lafı.Başkan çalışıyor ya![]()
Artık CUmhurbaşkanıda olabilir. İstanbul'dan Tokat'a koli yollayabildiyse ülkeyide yönetebilir![]()
Eee gençlere "Gb vaadederek" seçim kazanılacağını sananlar olarak mı söylüyorsun, bu lafı.
En azından adam yapılabilecek vaatler veriyor. Vay efendim Bedava su ve süt, yeni evlenenlere destek paketi, tüm öğrencilere eğitim destek paketi... daha hiçbirini yapmadı anca eşya kargolasın aslan parçası.Eee gençlere "Gb vaadederek" seçim kazanılacağını sananlar olarak mı söylüyorsun, bu lafı.
Ulaşımın ucuzlaması için, dünyanın en pahalı benzinini kullandığımız ülkemizde, benzinin ucuzlaması gerekir.Yorum yapmadan azıcık düşünün de komik duruma düşmeyin.Yoo...
Bu şehirde ulaşımı ucuzlatacam bu insanlar çok ucuza gezecep deyip yüzde 35 zam yapmaya benzemez bu işler. Bol keseden atarak değil verdiğin sözü tutarsa olacak bazı şeyler...
O dediklerinin çoğunu yaptı zaten Aslanım.Azcık oku, araştır.Boş yapma.En azından adam yapılabilecek vaatler veriyor. Vay efendim Bedava su ve süt, yeni evlenenlere destek paketi, tüm öğrencilere eğitim destek paketi... daha hiçbirini yapmadı anca eşya kargolasın aslan parçası.
Beğenmediysen oy vermezsin olur biter.Şov yapmaya gerek yok.İşi gücü şov bu ekonun
Ben öğrenciyim hala paketim gelmedi , ablam yeni evlendi bir aydır paket gelmedi ve bir şişe suya 2TL bir kutu süte 5 TL veriyorum. ?O dediklerinin çoğunu yaptı zaten Aslanım.Azcık oku, araştır.Boş yapma.
Rahatsız oluyorsan forumu kullanma. Şov yapmaya gerek yok.Beğenmediysen oy vermezsin olur biter.Şov yapmaya gerek yok.
Bu konuya yazmadım ben bunu sosyal medya yasak konusuna yazdım yahu. Bu konuya yazmamış sayın.Asıl insan ağısından bir SÖZ çıkarken sonrasını düşünmeli. ( Ekrem İmamoğlu bu sözlerin verdiğinde Dolar 7.2 TL bandında Mazot 7 TL üstündeydi. Yani neyine güvenip bu sözleri vermiş o zaman. Ama Ulaşıma yüzde 35 zam yaptığı zaman dolar 6 TL Mazot 6 TL bandında idi. ) Şimdi karşısınzda saf veya cahil insan yok öyle ne atarsam inanan kitle yok...