İBB' den güzel hareket :)

Didem Ergin

Profesör
Reaksiyon puanı
2,343
Screenshot_20200701-002036_Instagram.jpg
Screenshot_20200701-002140_Instagram.jpg
Screenshot_20200701-002203_Instagram.jpg
Screenshot_20200701-002228_Instagram.jpg

Reaksiyon puanı
768
Recep Tayyip Erdoğan en büyük örneği o da ibb başkanıydı zamanında demek ki olunabiliyormuş :)
Kurt kocayınca bazılarının maskarası olurmuş derler ya doğruymuş... Tayyip'in ülke ve İstanbul için yaptıklarından sonra ekrem imamoğluyla karşılaştırıyorsunuz. Ben bile reşit olmama rağmen okudum araştırdım adamın bu ülke için neler yaptığını ülke sizin gibi kendine sorgulayıcı araştırmacı "Sözde Atatürk'çü" kişilere kaldıysa işimiz iş.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Recep Tayyip Erdoğan en büyük örneği o da ibb başkanıydı zamanında demek ki olunabiliyormuş :)

Yanlış biliyorsun. Erdoğan önce belediye başkanıydı. Evet Yıll 1994
Sonra parti başkanı oldu. Miletvekili oldu. Hapse atıldı 1 yıl hapis yattı sonra bir daha milletvekili oldu. sonra Başbakan oldu 2 dönemdi heralde başbakan oldu sonra Cumhurbaşkanı oldu.
En son 24 yıl bir fiil aralıksız hizmetten sonra halkın yüzde 52 oyu ile seçilmiş ilk yeni sistem Cumhurbaşkanı oldu...

Ekrem İmamoğlunu geçen sene aday olmadan önce tanıyan kaç kişi vardı ? 1 senede İBB başkanı olup 3 yıl sonra CUmhurbaşkanlığı sencede hızlı değil mi ?

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Yanlış biliyorsun. Erdoğan önce belediye başkanıydı. Evet Yıll 1994
Sonra parti başkanı oldu. Miletvekili oldu. Hapse atıldı 1 yıl hapis yattı sonra bir daha milletvekili oldu. sonra Başbakan oldu 2 dönemdi heralde başbakan oldu sonra Cumhurbaşkanı oldu.
En son 24 yıl bir fiil aralıksız hizmetten sonra halkın yüzde 52 oyu ile seçilmiş ilk yeni sistem Cumhurbaşkanı oldu...

Ekrem İmamoğlunu geçen sene aday olmadan önce tanıyan kaç kişi vardı ? 1 senede İBB başkanı olup 3 yıl sonra CUmhurbaşkanlığı sencede hızlı değil mi ?
Ne yapmak gerekiyor önce içeri mi girecek?

Didem Ergin

Profesör
Reaksiyon puanı
2,343
Yanlış mi biliyorum İBB başkanıydı bir zamanlar. Devir değişti artık her şey hızlı ilerliyor olur olmaz diyemem ama neden olmasın @OzkanK

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Yanlış mi biliyorum İBB başkanıydı bir zamanlar. Devir değişti artık her şey hızlı ilerliyor olur olmaz diyemem ama neden olmasın @OzkanK

Benim mantığıma ve düşünceme göre insan pişerek kademe kademe yükselmeli. Öyle damdan düşer gibi bir yere gelmek olmaz.
Şimdi siz burada içerik ekibinde iken birden 10 larca yıl SDN'ye hizmet etmiş Tolga Cem Küçükyılmaz'ın mevkiğine gelip onun yaptığı işleri yapabilirmisinz yapsanız bile onun kadar olur mu ? O hesap.
O mevkiye gelmeniz için sizinde en az 10 yıl o kurumda çalışmanız işi bilmeniz gerekir.

Didem Ergin

Profesör
Reaksiyon puanı
2,343
Benim mantığıma ve düşünceme göre insan pişerek kademe kademe yükselmeli. Öyle damdan düşer gibi bir yere gelmek olmaz.
Şimdi siz burada içerik ekibinde iken birden 10 larca yıl SDN'ye hizmet etmiş Tolga Cem Küçükyılmaz'ın mevkiğine gelip onun yaptığı işleri yapabilirmisinz yapsanız bile onun kadar olur mu ? O hesap.
O mevkiye gelmeniz için sizinde en az 10 yıl o kurumda çalışmanız işi bilmeniz gerekir.
Damdan düşer gibi değil 3 4 yıldan bahsediyoruz. Azimle çalışan ve gerçekten isteyen herkes her şeyi yapabilir bence o kumaş varsa her türlü olur
Su yolunu bulur...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Damdan düşer gibi değil 3 4 yıldan bahsediyoruz. Azimle çalışan ve gerçekten isteyen herkes her şeyi yapabilir bence o kumaş varsa her türlü olur
Su yolunu bulur...

Önce İstanbul'a verdiği sözleri yerine getirmesi lazım işte. ( Erdoğan'da İstanbul'u kazandığında Merkezi hükümet farklı bir partide idi ama yılmadı verdiği sözlerin çoğunu yaptı. )

Ayrıca yukarıda ona gönderme yaptım işte bende :D Tokat'a 1 tane koli yollayabiliyorsa artık olmuştur diye . Ülkede ne hizmetler ne açılışlar ne projeler oluyor paylaşmazsınız. Şurada 1 tane koli yollanmış paylaşmalar altına tebrikler helal olsunlar ...

UgurOZTURK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Ben uyuyamıyorum ya çok sıcak istanbul.Hüffffff

Didem Ergin

Profesör
Reaksiyon puanı
2,343
Önce İstanbul'a verdiği sözleri yerine getirmesi lazım işte. ( Erdoğan'da İstanbul'u kazandığında Merkezi hükümet farklı bir partide idi ama yılmadı verdiği sözlerin çoğunu yaptı. )

Ayrıca yukarıda ona gönderme yaptım işte bende :D Tokat'a 1 tane koli yollayabiliyorsa artık olmuştur diye . Ülkede ne hizmetler ne açılışlar ne projeler oluyor paylaşmazsınız. Şurada 1 tane koli yollanmış paylaşmalar altına tebrikler helal olsunlar ...
İyi geceler....

aylmz07

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Bu davranışın ne kadar güzel bir davranış olduğunu anlamak için üniversite de öğrenci olmanız lazım.Teşekkürler İmamoğlu.

aylmz07

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Başkan çalışıyor ya :D
Artık CUmhurbaşkanıda olabilir. İstanbul'dan Tokat'a koli yollayabildiyse ülkeyide yönetebilir :P
Eee gençlere "Gb vaadederek" seçim kazanılacağını sananlar olarak mı söylüyorsun, bu lafı.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Eee gençlere "Gb vaadederek" seçim kazanılacağını sananlar olarak mı söylüyorsun, bu lafı.

Yoo...
Bu şehirde ulaşımı ucuzlatacam bu insanlar çok ucuza gezecep deyip yüzde 35 zam yapmaya benzemez bu işler. Bol keseden atarak değil verdiğin sözü tutarsa olacak bazı şeyler...

Reaksiyon puanı
768
En azından adam yapılabilecek vaatler veriyor. Vay efendim Bedava su ve süt, yeni evlenenlere destek paketi, tüm öğrencilere eğitim destek paketi... daha hiçbirini yapmadı anca eşya kargolasın aslan parçası.

aylmz07

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Yoo...
Bu şehirde ulaşımı ucuzlatacam bu insanlar çok ucuza gezecep deyip yüzde 35 zam yapmaya benzemez bu işler. Bol keseden atarak değil verdiğin sözü tutarsa olacak bazı şeyler...
Ulaşımın ucuzlaması için, dünyanın en pahalı benzinini kullandığımız ülkemizde, benzinin ucuzlaması gerekir.Yorum yapmadan azıcık düşünün de komik duruma düşmeyin.

aylmz07

Asistan
Reaksiyon puanı
84
En azından adam yapılabilecek vaatler veriyor. Vay efendim Bedava su ve süt, yeni evlenenlere destek paketi, tüm öğrencilere eğitim destek paketi... daha hiçbirini yapmadı anca eşya kargolasın aslan parçası.
O dediklerinin çoğunu yaptı zaten Aslanım.Azcık oku, araştır.Boş yapma.

Reaksiyon puanı
768
O dediklerinin çoğunu yaptı zaten Aslanım.Azcık oku, araştır.Boş yapma.
Ben öğrenciyim hala paketim gelmedi , ablam yeni evlendi bir aydır paket gelmedi ve bir şişe suya 2TL bir kutu süte 5 TL veriyorum. ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beğenmediysen oy vermezsin olur biter.Şov yapmaya gerek yok.
Rahatsız oluyorsan forumu kullanma. Şov yapmaya gerek yok.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Asıl insan ağısından bir SÖZ çıkarken sonrasını düşünmeli. ( Ekrem İmamoğlu bu sözlerin verdiğinde Dolar 7.2 TL bandında Mazot 7 TL üstündeydi. Yani neyine güvenip bu sözleri vermiş o zaman. Ama Ulaşıma yüzde 35 zam yaptığı zaman dolar 6 TL Mazot 6 TL bandında idi. ) Şimdi karşısınzda saf veya cahil insan yok öyle ne atarsam inanan kitle yok...
Bu konuya yazmadım ben bunu sosyal medya yasak konusuna yazdım yahu. Bu konuya yazmamış sayın.