Iatkos s3 v2 kurulum yardım SL500 için!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WolWeX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WolWeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu işte yeniyim desem yeridir şimdiye kadar 4-5 defa kurmaya çalıştım hep sorun çıkardı bu sefer iyice gaza geldim hatta wifi için adaptör bile aldım, şimdi diyeceksiniz deli mi dürttü seni de böyle yaptın heves varya lanet bişey. Kısacası ben sistemimi yazsam customizedan hangi componentları seçeceğimi bana söylyebilir misiniz yada hangi ayarları seçmem gerekli?

Resimde ki işaretli yerleri yok kabul edebilirsiniz.

Cpu:p8600 core 2 duo & centrino 2

gpu: nvidia 9300m

Ram: 3gb chipset: Intel PM45

wifi card: Intel 5100 normalde bunun için kext yok ama bikaç yerde rastladım

sound on board bunların haricinde kuracağım sistem bir thinkpaddir SL500 609DO66 modelidir. Yardımlarınız için şimdiden müteşekkir oldum.:blushing:

01.png

---------- Post added at 11:43 ---------- Previous post was at 11:13 ----------

buarada belirtmediğim birşey işlemci özellikleriydi mmx, sse, sse2, sse3, ssse3, sse4.1, emt64

dj rush

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Costumize ye geçmeden evvel görev çubuğunda bir yerde yerini tam hatırlamıyorum Drive Info gibi bir yer var dı oradan sistem sürücülerinin isimlerini no al ve Costumize den driver seçerken altta açıklamalar var oradan faydalanarak sürücülerini seçersin , nekadar az sürücü seçersen o kadar az problem oluşur kernel seçimini iyi yapman gerek çoğu problem buradan kaynaklanıyor 3-4 değişik kernel var diye hatırlıyorum hangisi senin sistemin için daha yatkın sen deniyerek karar vericeksin.USB Klavye ve mause kullan yoksa kurulum yapamazsın.
Kolay gelsin...

WolWeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Peki öneriniz için teşekkür ederim bunları göz önünde bulundurucam kerneller chipset e göre seçilmiyor muydu?