İade ye Gönderdiğim Ürün Kabul Edilir mi?

Ahmet Eren OZD

Doçent
Reaksiyon puanı
271
Asus Prime B450M-K Almıştım Ürün Yoldayken Soğutmasının olmadığını Ve Belli Başlı Isınma Problemlerinin Olduğunu Öğrendim.Kargo Geldi Aldım.Fatura Aradım Çıkmadı Ürünün Kutusunusu Açtım ama Anakartı Poşetinden Çıkarmadım.Bana Gelen Hepsiburada Kutusunun İçine Koyarak Aras Kargonun Şubesine Götürdüm.(Kutu Biraz Hasarlı Geldi)Götürdüğüm Yetkili Şubedeki Çalışan Dimdirekt Kutuyu Değiştirmedi Sadece Bantladı.Sorum Şu Hem Kutunun Biraz Hasarlı Olması,Hemde Kutunun Ürüne Biraz Büyük Gelmesi Nedeniyle Araç İle Götürülürken Herhangi Bir Sıkıntı Olurmu?Yoksa Ürünü Tekrar Bakıp Kontrol,Edip Kutuluyorlarmı?Cevaplarsanız Sevinirim.(Bu arada Ürünün Satıcısı da Hepsiburada idi.)

RedXq0

Asistan
Reaksiyon puanı
240
Ürünün Satıcısı Hepsiburada ise iade olma ihtimali diğerlerine göre daha yüksek.
Eğer zarar görürse kargo şirketinin hatası sizin değil ve bu konuya kimse net cevap veremez ne yazık ki :/

Ahmet Eren OZD

Doçent
Reaksiyon puanı
271
Ürünün Satıcısı Hepsiburada ise iade olma ihtimali diğerlerine göre daha yüksek.
Eğer zarar görürse kargo şirketinin hatası sizin değil ve bu konuya kimse net cevap veremez ne yazık ki :/
Kargo Şirketleri Kargoyu Arabaya Kymadan Önce Kontrol Ediyormu ve Yeni Paketleme Yapıyormu?

XYQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Selamlar, Hepsiburada çalışanı olarak yanıtlıyayım. Ram, anakart gibi bilgisayar donanım parçalarının etiketinden çıkartmadığınız sürece iade edebilirsiniz. Faturanız yoksa çok dert değil hb sisteminde var ama siparişlerime girdiğinzide de zaten görebilirsiniz, mailinize de geliyor dijitali, kargo geldiğinde kabul etmeseydiniz daha hızlı olurdu ama bu şekilde de yüksek ihtimalle iadenizi yapacaklar. Aklınızda bulunsun cep telefonu ve tablet gibi cihazlarda da sim kart takmamanız ve kurulum yapmamanız gerekiyor. :)

Ahmet Eren OZD

Doçent
Reaksiyon puanı
271
Selamlar, Hepsiburada çalışanı olarak yanıtlıyayım. Ram, anakart gibi bilgisayar donanım parçalarının etiketinden çıkartmadığınız sürece iade edebilirsiniz. Faturanız yoksa çok dert değil hb sisteminde var ama siparişlerime girdiğinzide de zaten görebilirsiniz, mailinize de geliyor dijitali, kargo geldiğinde kabul etmeseydiniz daha hızlı olurdu ama bu şekilde de yüksek ihtimalle iadenizi yapacaklar. Aklınızda bulunsun cep telefonu ve tablet gibi cihazlarda da sim kart takmamanız ve kurulum yapmamanız gerekiyor. :)
Çok teşekkür ediyorum size.ürünü geldiği gibi geri veremezdim çünkü 2 ürün aynı pakette geldi birini iade edip birini alacaktım ilginiz ve cevabınız için teşekkür ediyorum.

• Beğen
Reactions: XYQ