i7 ve 8gb ram düşünüyorum??

kabus1907

Öğrenci
Katılım
15 Temmuz 2011
Mesajlar
37
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
arkadaşlar işlemcisi i7 ve ram kapasitesi 8 gb olan bişey düşünüyorum bide ısınma sorunu olmayan bişey arıyorum. fiyat olarak 2.000 liraya kadar yolu var sizin önerebileceğiniz bişeyler varmı?? bide ben probook tan şunu buldum hiç yorum yok hakkında yani ısınma kasma oluyomu olmuyo mu hiç bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?? http://www.pcdepo.com/probook-prbg15a801-i7-720qm-notebook-urun6779.html
 

Redbull64

Asistan
Katılım
4 Temmuz 2010
Mesajlar
214
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Kardeşim Bana Sorarsan i7 alman şart degil i5 2500 veya i5 2500k da işinin görur ha böyle bir makine dusunuyorsan heralde oyun pc si alıcaksın o zaman notebook vs.. alma çünkü oyun oynarken butun notebook vs.. lerde ısınma ve kapanma sorunu oluyor . 4 tane notebook, hepsinde denedim . Probook , Lenovo Alma Derim Benim Lenovo Cok Başımı Agrıttı . Bigun Bi Baktım Klavye Tusları Cıt Cıt Cıktı , Bigün Bi Baktım Ekranın Yan Tarafları Kırıldı Onun İçin Sana HP Ve Asusu Önerebilirim .
 

kabus1907

Öğrenci
Katılım
15 Temmuz 2011
Mesajlar
37
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
ya ben acer düşünüyodum aslında çünkü hiç ısınma sorunu olmuyo kullanmıştım ama yüksek özellikte olanlar el yakıyo. probook çok uygun geldi ama dediğim gibi hakkında hiç yorum bulamadım. yani aldığım bilgisayarda oyunda oynarım tabi ama aşırı değil ben genellikle çizim ve tasarım için kullanmayı düşünüyorum. after effect yada 3D max gibi. böyle programlarda render almak için işlemcinin iyi olması şart. o yüzden i7 düşünüyodum ben ama i5 te olabilir tabi. ben asus larada bakayım o zaman. bide marka olarak değilde model olarak herhangi bir öneriniz varmı acaba??
 
Üst