Merak ettimde neye göre i7 daha iyi ?
Amd 7650k. Oyunlarda size daha fazla FPS verecektir.Merhaba elimde 2 işlemci var i7 870 Ve amd 7650k sizce hangisi daha iyi ekran kartım r9 380
peki i7 neyde daha iyidirAmd 7650k. Oyunlarda size daha fazla FPS verecektir.
teşekkürlerMerak ettimde neye göre i7 daha iyi ?
AMD A8 platformunun 2014/2013 yıllarında üretilen i3 ile rekabete uygun bir işlemci. 1. nesil Intelin i serileri günümüzdekinin aksine bir eski nesil olan QXXXX serisini aratmazlar.
Şahsi fikrim AMD ye yönelmeniz.
İ7'de güzeldir ama size amd 7650k daha çok performans verir.peki i7 neyde daha iyidir
anladım teşekkürlerİ7'de güzeldir ama size amd 7650k daha çok performans verir.
Rica ederim. İyi forumlar.anladım teşekkürler
Çok Kararsız Bıraktınız Beni Benim İçin Oyun Fps Değeri Önemli Şuan Napsam Bilemedimo iki işlemci neredeyse denktir, i7 hatta bi tık önde performans verir. pcmark testlerine bakınız.
Bak şöle de bakabilirsin; işlemci adını yazıp oyun testi fps değerleri diye youtube da arat... Hangisi senin oyunları iyi çalıştırıyorsa ona yönel.Çok Kararsız Bıraktınız Beni Benim İçin Oyun Fps Değeri Önemli Şuan Napsam Bilemedim
Amd alın hem daha ucuz hem daha çok fps verir.Çok Kararsız Bıraktınız Beni Benim İçin Oyun Fps Değeri Önemli Şuan Napsam Bilemedim
işlemciler zaten var.Amd alın hem daha ucuz hem daha çok fps verir.
tamamdır sağolun bakıcamBak şöle de bakabilirsin; işlemci adını yazıp oyun testi fps değerleri diye youtube da arat... Hangisi senin oyunları iyi çalıştırıyorsa ona yönel.
anakart yok şuan i7 takılıişlemciler zaten var.
Asıl önemli olan anakart var mı?
hocam intel core i7-870 ten devam edin bence soket değiştirecekseniz anakart almanız gerekecektamamdır sağolun bakıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakart yok şuan i7 takılı