Evet, yapar. Monitör alana kadar sanal çözünürlük ile kullanın bilgisayarı. 1920x1080'e ayarlayabilirsiniz.arkadaşlar biliyorum çözünürlük düşük ama yılbaşına kadar monitör almam imkansız dediğim gibi darboğaz yapar mı
nasıl oluyor hocam o yardımcı olur musunuz yeni yeni öğreniyorum bu işleriEvet, yapar. Monitör alana kadar sanal çözünürlük ile kullanın bilgisayarı. 1920x1080'e ayarlayabilirsiniz.
Radeon ayarlarında super virtual resolution diye mi ne geçiyor. 1920x1080'e oradan ayarlayabilirsiniz.nasıl oluyor hocam o yardımcı olur musunuz yeni yeni öğreniyorum bu işleri
anladım hocam sağolunRadeon ayarlarında super virtual resolution diye mi ne geçiyor. 1920x1080'e oradan ayarlayabilirsiniz.
Evet yapar ama kullanmana engel değil. En kötü çözünürlüğü yüzde 120 yaparsın olur biter. Ben 3070 Ti ile 2k da zorlanıyorum yani ara sıra darboğaz yaptığı oluyor. Ben de i5 12 kullanıyorum.arkadaşlar biliyorum çözünürlük düşük ama yılbaşına kadar monitör almam imkansız dediğim gibi darboğaz yapar mı
yani hocam dediğiniz windows ayarlarındaki mi bunun etkisi ne olurEvet yapar ama kullanmana engel değil. En kötü çözünürlüğü yüzde 120 yaparsın olur biter. Ben 3070 Ti ile 2k da zorlanıyorum yani ara sıra darboğaz yaptığı oluyor. Ben de i5 12 kullanıyorum.
Windows ayarları değil oyun içerisinde süper çözünürlük falan oluyor veya çözünürlük ölçeklendirmesi oradan çözünürlüğü yüzde 100 den yüzde 120 ye çekeceksin.yani hocam dediğiniz windows ayarlarındaki mi bunun etkisi ne olur
anladım hocam sağolunWindows ayarları değil oyun içerisinde süper çözünürlük falan oluyor veya çözünürlük ölçeklendirmesi oradan çözünürlüğü yüzde 100 den yüzde 120 ye çekeceksin.