I Can Football SuperBlog

zehir_hafiye

Asistan
Reaksiyon puanı
3
I_Can_Football_Beta_Logo.png

Türk yapımı MMORPG oyunu I Can Football'ı aslında duymayanının olmaması lazımdır. Websitelerindeki reklam kampanyaları,ödüllü Dünya Kupası turnuvası. Bu isim sizlere Yabancı gelebilir ama birkaç kelimeyle anlatayım:2008 yılında ilk betasıyla kullanıcısıyla buluşan bu güzide oyunda kullanıcılar sunucuda 11X11 online maç yapabilme imkanına sahip.
Hatrı sayılır bir kitlenin oynadığı 500 bin üyeli bu devasa oyunun fan siteleri de ortaya çıktı. Yüzlerce site var bu konuyla ilgili,çoğu bağımsız turnuva organizasyonlarıyla ilgili ve çabuk arkaplana düşüyorlar. Ama ben daha farklı bir site kurdum bu oyunla ilgili.

Bu sitede ICF ile ilgili püfler,yenilikler,haberler,sorularınız,sorunlarınız vb.envayiçeşit ICF paylaşımları vardır.
Siz değerli oyundaşların ve userların destekleriyle alanının en başarılı ve kaliteli bloglarından biri olmayı hedeflemektedir.
Diğer fan sitelerin aksine bizim güttüğümüz formatımız Blog formatıdır. Yani kendi görüşlerimi rahat ifade fırsatım olacak,hem de daha interaktif çalışacağız.
Bu site sık aralıklarla güncellenmektedir.
Yorumlarınız çok önemlidir. Ayrıca siz userların vereceği destek ve emeğe saygısı çok çok önemli. Bu projeye çok önem veriyorum.
Bir de müjde:Eğer ilgi görürse bu sitenin forumunu ve facebook/twitter fan grubunu kuracağım.

Teşekkürler,yorumlarınızı merakla bekliyorum.

Mazur yoksa linki tekrarlayım:

Not:Bu oyunla ilgili boş zamanımda forumda güzel bir paylaşım yapacağım bakalım bu oyunu kimler oynuyor :)
Not2:Bu blog kişisel blogum değildir. Oyun hobisi için açtığım genele yönelik bir blogdur. Site sahibi benim o ayrı :D

Tekrardan Teşekkürler :)