Hyundai ix35

zinde_kulak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Selam,

Yakın zamanda bu aracı almak istiyorum. Aracın iç hacmi falan çok iyi. Oturdum baktım :) Engebeli yollarda araç sallamıyor titremiyor pek.
Sizin görüşleriniz neler Hyundai ix35 ile ilgili olarak? Sizce nasıl bir araç?

V3kUlL0.png

http://www.hyundai.com/tr/tr/Showroom/SUV/ix35/PIP/index.html

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bu araç benim de hoşuma gidiyor. Ancak taksi gibi önden çekişli olması biraz üzücü. Cünkü bu boyutta bir suv bir aracın 4x4 olmasını beklerdim.

4x4 yanlış hatırlamıyorsam dizel modelinde var ancak onunla bir alt modeli arasında en son 30-40 bin tl uçuk bir rakam vardı.

Ama konforlu bir araç 2 arkadaşımda var ordan biliyorum.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hyundai işte her tarafı araba olsa ne olur

zinde_kulak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam öyle diyorsun ama Hyundai eskisi gibi değil artık. Özellikle yeni model araçları çok kaliteli ve yenilikçi duruyor.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41

zinde_kulak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelikle teşekkür ederim cevap yazdığın için.

Bu Subaru'lar da çok güzel araçlar. Bir hayli ilgi çekici ancak düşünmem gereken servis yedek parça vs işi var. :) Subaru'nun parçaları ve bakımı çok pahalı.
Bir de beni çeken bir şey fiyat 66 bin Subaru'da başlangıç. Opsiyonel özellikleri yok. ix35'de opsiyonlar standart olarak geliyor. Aracı azıcık kullanınca içim ısındı. :)

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
orta veya uzun vade kullanacaksan hyundaiye para yatırma yeni araçları yakışıklı görünür aksesuarlıdır ama kullanıldıkça alman yada japon araçları gibi dayanmaz salar kendini ikinci eldede değer kaybeder hyundai pişmanlıktır :)

Chris_Mccandles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hyundai ix35'in deri koltuk, ön ve arka koltuk ısıtma, ASD denilen engebeye duyarlı amortisör gibi özellikleri var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hyundai düşmanımısın arkadaşım..? bir kez yeni ix35ê binmişliğin var mı??!

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar Selam,

Yakın zamanda bu aracı almak istiyorum. Aracın iç hacmi falan çok iyi. Oturdum baktım :) Engebeli yollarda araç sallamıyor titremiyor pek.
Sizin görüşleriniz neler Hyundai ix35 ile ilgili olarak? Sizce nasıl bir araç?

V3kUlL0.png

http://www.hyundai.com/tr/tr/Showroom/SUV/ix35/PIP/index.html

bu araba en sevdigim jeep tarzı araba süper duruyor bende çok seviyorum tasarımı iyi iç konforu iyi ama almışken paraya kıyıp full olanını alcan tam olcak bindim gerçekten süper yol tutuşu var hyundai yapmış bu sefer bide hyundai de elentra modelinide seviyorum oda dış görünüşü süper duruyor....

adsra

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bu aracın şasisi BMW X3 ten çalıntı diyorlar yani iyidir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aracı 3 gün önce eşime aldık.. konfor, kalite yol tutuşu vs özellikle güvenlik çok iyi.. araç çok sessiz ve sürüş keyfi oldukça yüksek.. donanımı da gayet yeterli ve fazla.. kullanmadığınız ıvır zıvır özellikler eksik diye dert etmeye hiç gerek yok.. türkiyede beğenmediğimiz hyundai abd'de yılın otomobili seçiliyor!! son yıllardaki başarısını gözardı etmek kibirden başka birşey değil.. araçtan bihaber olup karalama yapan tipler atıp tutmasalar keşke.. fazla yakıyor diyenler zaten yaklaşmasın. arabaya 60-70 bin tl veriyorsan benzin parasına da kıyacaksın. 1.6 benzinli olup da yakmayan araç var mı??!

zinde_kulak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben diğer araçları da deniyorum qashqai vs. Qashqai bir hayli yenilenmeye ihtiyacı olan bir araçmış. 2014 1.6 otomatik Hyundai ix35 düşünüyorum, iyi ki beklemişim diğer araçları denemişim. Çok yüksek ihtimalle ix35 alacağım full aksesuarlı standart bir fiyatı var. Diğer araçlar 100binlere fırlıyor üstüne üstlük.

zinde_kulak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İx35'i denedim bu hafta. Araç çok kaliteliymiş. Dedikleri kadar varmış. en başta park halindeyken aracın çalıştığını anlamıyorsunuz bile. Araçla 150 km hızdayken viraj aldık bana mısın demedi. Muazzam bir yol tutuşu var. O 3 seçenekli direksiyonu bir hayli iyi güzel. İstediğiniz gibi kullanıyorsunuz. vites geçişleride süperdi. İçine gelirsek o kadran saat göstergeleri falan çok güzel. karanlıkta göz yormuyo. Sunroofu da ayrı bir güzeldi iç hacmi geniş iyice geniş hissetirmiş. Otomatik park sistemi santim santim parkederken büyük eğlendim. 3 kere aynı yere parkettirdim aracı :))

Kesin olarak karar verdik. ix35 alacağız. Full aksesuarlı fiyatı diğerlerine göre çok daha mantıklı diğerlerinden eksiği değil artısı olan bir araç diyebilirim. Alınca buraya da fotoğraf koycam :)

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Nissan qashqai 1.6 dci x-tronic gelecek 18 şubatta.onu beklemenizi tavsiye ederim.
130 hp 300 nm tork cvt şanzıman

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İx35'i denedim bu hafta. Araç çok kaliteliymiş. Dedikleri kadar varmış. en başta park halindeyken aracın çalıştığını anlamıyorsunuz bile. Araçla 150 km hızdayken viraj aldık bana mısın demedi. Muazzam bir yol tutuşu var. O 3 seçenekli direksiyonu bir hayli iyi güzel. İstediğiniz gibi kullanıyorsunuz. vites geçişleride süperdi. İçine gelirsek o kadran saat göstergeleri falan çok güzel. karanlıkta göz yormuyo. Sunroofu da ayrı bir güzeldi iç hacmi geniş iyice geniş hissetirmiş. Otomatik park sistemi santim santim parkederken büyük eğlendim. 3 kere aynı yere parkettirdim aracı :))

Kesin olarak karar verdik. ix35 alacağız. Full aksesuarlı fiyatı diğerlerine göre çok daha mantıklı diğerlerinden eksiği değil artısı olan bir araç diyebilirim. Alınca buraya da fotoğraf koycam :)

Arabanı kanı gibi yalnız, o kadar yavaş hızlanıyor ki.

Bence, başka marka ve modellere bakın.

zinde_kulak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Diğer araçlar ile karşılaştırmam ve ihtiyaçlarıma göre bir araç olarak doğru tercihin ix35 olduğunu anladım ve aldım. Şu ana kadar çok memnunum ve bütün beklentilerimi karşıladı. Fiyat olarak diğer araçların boş paket fiyatına ix35 elite aldım. 1.6 motor otomatik. aracın içi, konsol ve göstergeleri çok güzel bence. karanlıkta göstergeler 3 boyutlu gibi oluyor :) koltuk ısıtması vs gibi özelliklerini havaların sıcak olması sebebiyle 2 defa kullandık çocuk için. arka koltuklarda da var o iyiymiş ilk denediğimde farketmemiştim aldıktan sonra farkettim. Böyle ufak ama etkili ayrıntıları çok güzel bence.

özetle iyiki almışız aracı. ailecek memnunuz :)

Chris_Mccandles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diğer araçlar ile karşılaştırmam ve ihtiyaçlarıma göre bir araç olarak doğru tercihin ix35 olduğunu anladım ve aldım. Şu ana kadar çok memnunum ve bütün beklentilerimi karşıladı. Fiyat olarak diğer araçların boş paket fiyatına ix35 elite aldım. 1.6 motor otomatik. aracın içi, konsol ve göstergeleri çok güzel bence. karanlıkta göstergeler 3 boyutlu gibi oluyor :) koltuk ısıtması vs gibi özelliklerini havaların sıcak olması sebebiyle 2 defa kullandık çocuk için. arka koltuklarda da var o iyiymiş ilk denediğimde farketmemiştim aldıktan sonra farkettim. Böyle ufak ama etkili ayrıntıları çok güzel bence.

özetle iyiki almışız aracı. ailecek memnunuz :)

Sanırım bu liste açıklamaya yeterli olmuştur :)

1SLnesr.png