Online oyunlarda csgo pupg sesi en ince ayrıntısina kadar veriyomu mesela biri ateş etti hangi yonden geldini falanArctis 3 derim ben bizzat kullanmaktayım.
Cihaz zaten sanal 7.1 sistemine sahip. Yani evet. Ama programını kurmanız şart. Engine 3 indirip Ürününüzü SS İD üzerinden kaydetmeniz ve cihazı bağladıktan sonra ayrı olarak mavi kutucuktaki özel sürücüsünü yükleyerel aktif etmeniz lazım.Online oyunlarda csgo pupg sesi en ince ayrıntısina kadar veriyomu mesela biri ateş etti hangi yonden geldini falan
Tamamdır teşekürlerCihaz zaten sanal 7.1 sistemine sahip. Yani evet. Ama programını kurmanız şart. Engine 3 indirip Ürününüzü SS İD üzerinden kaydetmeniz ve cihazı bağladıktan sonra ayrı olarak mavi kutucuktaki özel sürücüsünü yükleyerel aktif etmeniz lazım.
A benim farkım ?O nasıl bir tariftir öyleKulaklığın kalitesini hangi yönden ateş edildiği belirlediği ilk defa duyuyorum. Ses kalitesi, sürücüler ve ergonomi herşeyden önemlidir. Zaten kaliteli seste her şey daha anlaşılır olacaktır.