Huzurlarınızda Lamborghini Sesto Elemento!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Y!LM@Z
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Paris Auto Show’da geri sayım devam ederken fuarda bomba etkisi yaratma olasılığı çok yüksek olan bir arabanın ilk tanıtım resmi piyasaya yayınlandı. Bu tanıtım resmi kızgın boğa Lamborghini’nin yeni modeline ait! Yayınlanan resim sanki bir arabanın arka farının bir parçası gibi duruyor. Tahminimiz 2001 yılından beri piyasada olan Murciliago’nun yerini alacak olan araba -Jota- yönünde. Yani bir başka değişle Lamborghini’nin yeni amiral gemisi!
Lamborghini-tanitim-resmi-11-596x427.jpg

Arabanın resmi dışında sızan detaylarına gelecek olursak araba alışılmış Lamborghini ağarlığının çok aşağısında sadece 999 kilogramcık! Neredeyse bir nevi Lotus Exige! 999kg olan bir arabada Lamborghini gücünü düşünmek akılınızı kaçırmanıza sebep olabilir! Performans rakamları hakkında bir bilgi verilmezken 2. tanıtım resmindeki V10’u aklımıza getirerek arabanın V10 bir motor taşıyacağını düşünüyoruz. Arabanın 0-100 Km/h hızlanmasının 2.5 saniye olması ve son süratinin de saatte 350 km/h olması bekleniyor!
01-lamborghini-concept.jpg
06-lamborghini-concept.jpg
09-lamborghini-concept.jpg
13-lamborghini-concept.jpg
lamborghinisesto002.jpg
lamborghinisesto004.jpg
Lamborghini-jota-ikinci-resim-596x342.jpg

Kaynak

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
[video=dailymotion;xf0eeg]http://www.dailymotion.com/video/xf0eeg_lamborghini-sesto-elemento-concept_auto[/video]
[video=dailymotion;xf34mj]http://www.dailymotion.com/video/xf34mj_lamborghini-sesto-elemento_auto[/video]

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Aracın ismi hakkında bir bilgide ben vermek isterim.Sesto Elemento İtalyanca "6.Element" demek.Aracın yapımında hafiflik ön planda olduğu için çok yüksek oranda neredeyse aracın her parçasında karbon fiber kullanılmış.Karbon elementininde atom numarası 6'dır.Bu nedenle karbon fiber kaplı bir araca "Sesto Elemento" ismini uygun görmüşler.Çok da şık duruyor ismi.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
çok iyi ya tasarım çok beğendim ama sadece beğenmekle kalıyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...