Hürriyet, yalan Arda haberiyle intikam mı alıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Spor müdürlüğünü Fenerbahçeli olmasıyla bilinen Ercan Saatçi'nin yaptığı Hürriyet'te bugün 'Arda'yı tanımıyorum' diyen Messi röportajının yalan olduğu ortaya çıktı. İşte bügünkü haberi yalanlayan haber...

477320100107083724209.jpg

Spor müdürlüğünü koyu Fenerbahçeli olmasıyla bilinen Ercan Saatçi'nin yaptığı Hürriyet bugün yeni bir yalan habere daha imza attı.

Metin Özülkü'yle Fenerbahçe TV'de yayınlanan bir programda reklam arasında G.Saray hakında ağza alınmayacak küfürler eden bu görüntülerin internete düşmesiyle de G.Saray Spor Kulübü, gazeteye boykot çağırısı yapmış ve Saatçi'nin istifasını istemişti.

Sarı kırmızılı kulüp tesislere Hürriyet muhabirlerini de almıyordu.
Bugün gazetenin internet sitesinde yayınlanan haberde, Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Moldovan'ın kuzeni ile evlenip İsviçre'nin Zürih kentine yerleşen Yasemin Akduman Pelosi, Messi'ye ceple ulaşmış ve yaptığı röportajda Barcelonalı yıldızın G.Saray'ın genç kaptanı Arda Turan'ı tanımadığı iddia edilmişti.

Bu haber sonrası 25 Mart 2009'da Sabah gazetesinde Galip Öztürk imzalı haberde Messi şunları söylemişti:

643520100107082123309.jpg

Galip Öztürk ve Messi
.........

Messi'nin Galatasaray ve Fenerbahçe için de söylediği birer cümle vardı. Genç yıldız, Fenerbahçe için, "Geçen yıl Inter'i yendikleri maçın özetini izlemiştim. Roberto Carlos ve Güiza'nın F.Bahçe'de oynadığını biliyorum" diye konuştu. Messi, Galatasaray'a dair de şu yorumu yaptı: "UEFA Kupası'nı aldıklarını biliyorum. Bu önemli bir başarı."

ARDA BENİM TAKIMIMDA HEP VAR

Messi, Türkiye'de en çok beğendiği yıldızın Arda Turan olduğunu söyledi. Genç futbolcu, "Şüphesiz Arda. Hem Galatasaray'da hem de milli takımda birkaç kez izledim. Çok yetenekli bir yıldız olduğunu düşünüyorum. Avrupa'da birçok takımın onu istediğini okudum ve duydum. Haksız değiller. Play Station'da futbol oynarken onu takımıma muhakkak alıyorum. Yaşıtlarım arasında yıldız diyebileceğim birkaç isimden biri. İspanya Ligi'nde olmasını isterim. La Liga birçok yetenekli oyuncunun forma giydiği bir lig ve Arda da burada oynamayı fazlasıyla hak ediyor" ifadesini kullandı.
.......

Hürriyet'in böyle bir habere imza atması 'Acaba G.Saray'ı küçük düşürüp intikam mı alıyor' yorumlarına neden oldu..

KAYNAK

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yalan haber olduğunu biliyorduk zaten.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Bu Ercan Saatçi denen mahluk kadar hiç kimseden nefret etmiyorum.

Ne kadar pislik ve hain bir adam yahu. Sırf çamur at izi kalsın diye ülkesini temsil eden ve

gelecek vaad eden ayrıca yıldız olma yolunda ilerleyen bir futbolcuyu harcayabileceğini

sanıyor.

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Fenerlilerin gönlünü hoş edecek haberler yapan gazete birazda salak yerine koyup olmadık haberleri varmış gibi pazarlıyor...Birileride alıyor ne diyelim...

Böyle bir medya ile bende olsam bu ülkede yaşamam açıkcası,insan kendi ülkesine ait bir medyaya lanet edermi ben ederim...

Sporda ayrışmayı sağlayıp kendine rant sağlayan yobaz beyinlere sahip bu medya oldukça birbirimizi karalayalım hadi devam...

Bir adam şöyle diyordu:
Türk futbolunun boyu,Türk futbol basınının boyu kadardır.Daha fazla değil!...

Yabancı uşaklığı ile Futbola hizmet ettiklerini sananlara acıyorum sadece...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Ercan Saatçi'yi bende sevmiyorum,seven var mı bilmiyorum :).Fenerbahçeli ama yaramaz biri.

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Seviyesiz adamlar işte uğraştıkları şeye bak reziller.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Alia senin bu huyunu seviyorum işte.
Konuyu doğru tarafa çektin konuyu açarak. Tebrik ediyorum...

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
bu konuda bir sürü şey söyleyecektim ama..

gerek yok o spor müdürü gibi haysiyetsiz bir pislik için sinirlenip burda bazı fenerlilerle atışmaya..

Allah a emanet olun..Boş işlerle uğraşmanın vakti değil..

AliA Hocam her zaman işini HAKKIYLA ve TARAFSIZ Yapıyorsun..BAŞARILARININ DEVAMI DİLEĞİYLE..

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
sanatçı! dan gazateci olursa, böyle şeylerin yazılması gayet normal.. TSYD nasıl dayanıyor buna merak ediyorum, yada onlarda mı işin işinde?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Alia senin bu huyunu seviyorum işte.
Konuyu doğru tarafa çektin konuyu açarak. Tebrik ediyorum...

bu konuda bir sürü şey söyleyecektim ama..

gerek yok o spor müdürü gibi haysiyetsiz bir pislik için sinirlenip burda bazı fenerlilerle atışmaya..

Allah a emanet olun..Boş işlerle uğraşmanın vakti değil..

AliA Hocam her zaman işini HAKKIYLA ve TARAFSIZ Yapıyorsun..BAŞARILARININ DEVAMI DİLEĞİYLE..
Sağ olun arkadaşlar.

Gerçekten söylese bir şey demeyeceğiz ama böyle yalan haber yapıp onu bunu karalayanlara uyuz oluyorum. Bu Arda yerine başkası da olsaydı değişmezdi.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Hürriyet Gs taraftarının protestosu yüzünden ortaya çıkan g.t kaşıntısı sorununu böyle haberlerle dindirmeye çalışıyor.

Ego tatmininden başka birşey değil. Haysiyetsizler

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
hayatımda bu gazeteyi hiç almadım nasip olmasın almak bana....

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ercan saatçinin rezilliği boyunu katladı...

alp1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sadece o mu hep ardayı kötülüyorlar
mesela dün arda için okuldan kaçan çocukların sitemlerini duyuruyorlar taraflı bakış açısı
buna gazetecilik denmezz

astute

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hürriyet intikam alsa ne dolur biz Hürriyet almıyoruz o gazete ancak onu okuyanları kandırır..

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Buda Öbür konuşan arkadaşlara Kapak olsun :)