frencescos
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Siyasetle alakalı herhangi bir konuya değinmeden hükümet neden düştü halkın içinden biri olarak yaşadığım olayı özetlemek istiyorum. (D-SMART) MOZAİK İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş ile ilgili bir İnternet problemi yaşadım ve 1 hafta boyunca İnternet bağlantısı kuramadım, d-smart 48 saati geçen her problem için ödeme yaptığını söylemesine rağmen bunu karşılamadı bende Tüketici Hakları'na başvurdum yaklaşık 3 ay bekledikten sonra kapıma reddedildiğini gösteren bir belge gönderildi üstünde neden reddedildiği yazmıyor, buna tamam dedim belgeyi biraz daha kontrol ettiğimde aşağıdaki bölümde d-smart avukatlarının duruşmaya hiçbir savunma sunmadığını duruşmaya bile katılmadığını gördüm. Yani anlatmak istediğim duruşmaya avukatları bile gelmemiş savunma bile göndermemiş olan şirket haklı bulunarak bana açıklama bile yapılmadan hakkım gasp edilmiştir, hukuk bitmiş yolsuzluk ile işler yürütülmektedir. Yaklaşık 3-4 sene öncesine kadar yolsuzluk bu derece yayılmamıştı şu gün itibari ile hükümet tamamen düşmüştür arkadaşlar.