Hükümet Tamamen Düşmüştür

frencescos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Siyasetle alakalı herhangi bir konuya değinmeden hükümet neden düştü halkın içinden biri olarak yaşadığım olayı özetlemek istiyorum. (D-SMART) MOZAİK İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş ile ilgili bir İnternet problemi yaşadım ve 1 hafta boyunca İnternet bağlantısı kuramadım, d-smart 48 saati geçen her problem için ödeme yaptığını söylemesine rağmen bunu karşılamadı bende Tüketici Hakları'na başvurdum yaklaşık 3 ay bekledikten sonra kapıma reddedildiğini gösteren bir belge gönderildi üstünde neden reddedildiği yazmıyor, buna tamam dedim belgeyi biraz daha kontrol ettiğimde aşağıdaki bölümde d-smart avukatlarının duruşmaya hiçbir savunma sunmadığını duruşmaya bile katılmadığını gördüm. Yani anlatmak istediğim duruşmaya avukatları bile gelmemiş savunma bile göndermemiş olan şirket haklı bulunarak bana açıklama bile yapılmadan hakkım gasp edilmiştir, hukuk bitmiş yolsuzluk ile işler yürütülmektedir. Yaklaşık 3-4 sene öncesine kadar yolsuzluk bu derece yayılmamıştı şu gün itibari ile hükümet tamamen düşmüştür arkadaşlar.

Byilmaz91

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Bu olayın farkına varmak bu güne kaldıysa bizim böyle suçlara mahkum kalmamız hepimize müstahak.

vedat_1966

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Neden bu tür olayların sonucu hükümete bağlanıyor anlamıyorum. Yargı siyasetten bağımsız olmalı diye sürekli konuşup yazılar yazarken yargıdan sizin istediğiniz gibi sonuç çıkmayınca siyaset yargıya karışmalı deniyor.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,908
İtirazda bulun. Tüketici hakları heyeti bir Mahkeme değil. Bir arabulucuk kurumu. Avukatlar gitmemiş olsalarda yazılı bir beyan göndermiştir mutlaka.

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,968
Şöyle, sen herhangi bir kurum hakkında thh başvurduğunda şikayete taraf olan kurum şikayetinin reddedilmesi için gerekli tüm dökümanları savunmasına ekler thh gönderir

extronaction

Asistan
Reaksiyon puanı
56
bu konuda mağduriyetini gösteren belgelerle başvur... adamların avukat ordusu işi ciddiye alıyor...

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Hiç güleceğim yoktu.

Yargı'da yollar tek bir mahkeme ile ilerlemez. Ohooo gitmiş olayı nereye bağlamış arkadaşımız.

Ha şu var ben bu kadar iğrenç bir dönemi hatırlamıyorum. Göz göre göre neler yapılıyor artık.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,908
Bazen şirketler haksız olsalarda geri ödeme yapmazlar ve müşterinin büyük bölümünün mahkemeye kadar işi ilerletmeyeceğini varsayarlar. Genelde araştırma sonuçlarına göre kendileri için en kazançlı olan "kalıp" işlemler yaparlar. Çünkü her geri ödemenin işlem masrafı o geri ödemeden çoğu zaman daha fazla çıkar. Bir şirket ne kadar büyükse, sıra dışı yapılan işlemlerin maliyeti de bir o kadar ek maliyet getirir. Her işlemi incelemek için bir den fazla kişi ek mesai yapar.