- Reaksiyon puanı
- 1,331
Arkadaşlar yakın zamanda telefon huawei P30 pro'da karar kıldım.Peki neden diğer markalar değilde huawei almalıyım
Mesela benim için arayüz ve yazılımı Samsung ve xiaomi den daha güzel. (daha sağlam veya güçlü demedim daha güzel). Tasarımı hoş özellikle arka kameranın konumu ve büyüklüğü, elde tutuş hissiyatı çok iyi. Kamerası başarılı. S10+ da alabilirsin mağazaya git iki telefonu da eline al bak hangisi daha hoşuna giderse onu al derim.
Bu işlerde markaya değil telefonun içeriğine bakmak gerekir.Ben kendim huaweinin arayüzünü severim.Ama aynı telefonları sürekli kasasını degiştirip değişik model isimleriyle satıyorlar.Bu tutumları yüzündende marka olarak sevmediğim bir marka.
yani size kısaca anlatmak istersem neden almak istedğinizi çünkü diğer markalar düşüşte huawei öyle bir yükselişe geçtiki şuan onu durduracak telefon göremiyorum işlemci ve kamera konusunda bayya uzmanlaştı tavsiyem gönlünüz rahat alabilirsiniz bende hawei kullanıcıyım memnunum gayyet.Arkadaşlar yakın zamanda telefon huawei P30 pro'da karar kıldım.Peki neden diğer markalar değilde huawei almalıyım
Batarya performansı, arayüzün sade olması,servis konusunda başarılı olması.Huawei arayüzü iosa benziyor ve bataryada iPhone larda olduğu gibi ekran kapandığında cihaz fazla pil tüketmiyor.P30 Pro nun batarya performansını çok seveceksiniz ama kamerasından memnun kalmayabilirsiniz.Renk doğruluğu,hdr gibi konularda kamera başarısız.Arkadaşlar yakın zamanda telefon huawei P30 pro'da karar kıldım.Peki neden diğer markalar değilde huawei almalıyım
Kendi başına hauwei almaya karar verip niye huawei almalıyım diye kendi kendinle çelişiyorsun.Arkadaşlar yakın zamanda telefon huawei P30 pro'da karar kıldım.Peki neden diğer markalar değilde huawei almalıyım