Sedatdorukhan
Öğrenci
Huawei watch gt 2 nin ios telefonlarda stres ölçümünün ve saate müzik atma özelliğinin kullanılamadığı söyleniyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Saati almak istiyorum ama bunlar önemli özellikler
Anladım hocam aradığım cevap buydu teşekkür ederim. Bir de arkadaşınız her şeye rağmen saatten memnun mu? Görüşleri nelerdir? Tavsiye eder mi?Xr kullanan bir arkadaşım var. Hemen hemen aynı dönemde aldık saati. Ben o dönem P smart 2019 kullanıyordum. Birincisi ios üzerinden saate kadran ya da müzik yükleyemiyorsun ve bu durum hala geçerli. İkinci olarak stress özelliğini aktif hale getiremiyorsun. Bir de telefonda dinlediğin şarkıları saat üzerinden değiştiremiyorsun. Android cihazlarda bu işlemler sorunsuz çalışıyor. İos cihazlarda bunlar dışındaki özelikler sorunsuz çalışıyor. Çözüm, arkadaşımın dinlemek istediği cihazları ve istediği kadranları benim telefonum üzerinden yükledim. Şu an onları kullanabiliyor. Stress özelliğini aktif hale getiriyoruz ama ios'a bağlanınca bu özellik kapanıyor. İos için yeni güncelleme gelir mi bilmiyorum ama saate neredeyse her ay yeni bir güncelleme geliyor. Belki bunu da çözerler yakında
Stres ölçümü dediği bir test çok önemli bir husus oldugunu düşünmüyorum ama evet müzik atmada kullanılmıyor maalesef. Bildirimler gelir arama cevaplayabilirsin ama yazdıgın durumları desteklemiyor ios modellerdeHuawei watch gt 2 nin ios telefonlarda stres ölçümünün ve saate müzik atma özelliğinin kullanılamadığı söyleniyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Saati almak istiyorum ama bunlar önemli özellikler
Anladım hocam aradığım cevap buydu teşekkür ederim. Bir de arkadaşınız her şeye rağmen saatten memnun mu? Görüşleri nelerdir? Tavsiye eder mi?
Başta almak istiyordum ama custom watchface yüklemek resmen zulüm olduğu için vazgeçtim.
bende ilk önce huawei cihaz kullanıyordum daha sonra IOS cihaza geçtim ama müzikleri felan evinde başka android cihaz varsa ordan yükleyip kullanabilirsin kadranlarıda ben internetten yükledim bi kaç tane sende öyle yapabilirsinHuawei watch gt 2 nin ios telefonlarda stres ölçümünün ve saate müzik atma özelliğinin kullanılamadığı söyleniyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Saati almak istiyorum ama bunlar önemli özellikler