Sahibinden.com 1700 liraya var.Alınır. TR garantili alıcaksa alterantifleri var. Şöyle 2100-2200 e bulduysa kaçırmasın
Alınır. TR garantili alıcaksa alterantifleri var. Şöyle 2100-2200 e bulduysa kaçırmasın
Telefonun bataryası ne kadar gidiyor biliyor musunuz?O kadar para verilecekken galaxy S7 note 5 veya ne biliyim Xperia Xz alinabilir diye düşünüyorum
adını hatıramıyorum bir arkadasş vardı 6.30 saat ekran süresi görmüştü sanırım adını hatırlarsam etiketlerimTelefonun bataryası ne kadar gidiyor biliyor musunuz?
Sanırım siz görmüştünüz 6.30 ekran süresiniHuawei P9 kullanıcıları kulübünde aklınıza takılan her soruya cevap bulabilirsiniz.
Huawei P9, güzel telefondur. Babanız son derece memnun kalacaktır.
Şimdi uyumluluk sorunu çıkarmayan ileride niye çıkarsın? Zaten üreticilerin amacı, uyumluluk sorunlarını gidermek ve güncel kalmak..Güzel telefon ama ben Kirin İşlemcilerin ileride uyumluluk sorunu çıkarabileceğini düşünüyorum.
Evet, 7 saatin üzerinde de gördüğüm oldu. Şu anda da 3s 10dk oldu ve batarya seviyesi %55..Sanırım siz görmüştünüz 6.30 ekran süresini