Huawei p9 mu Sony Xperia X mi Almalıyım?

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Ben alacak olsam p9 alırım kamerasından ötürü.
3 yıl götürmeyebilir bu cihazlar,rom atman falan gerekebilir.Temiz kullanıyorsan yeter.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Garantisinden ve kamerasından dolayı P9 derim ben

asdwe3361

Asistan
Reaksiyon puanı
132
P9 huawei markasının amiral gemisi olup xperia x sony markasının orta-üst segmentinde bir telefon olarak piyasaya çıktı.Gerek garantisi gerek markanın cihazının arkasında durması kamerası ve kirin isletim yongasıyla p9 çok çok daha mantıklı bir tercih olacaktır.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Garantisi ve gayet iyi sentetik performans sonuçları veren Kirin 955 yüzünden P9.

Zaten gerek fiyat gerek de performans olarak ayrı sınıfların ürünleri.

Sizin kıyaslamamış gereken cihazlar P9 lite ile xperia X dır ki X her türlü lider gelir çünkü Xperia X orta üst, P9 lite ise orta segment ürünü.

Xperia X'de olup P9 da olmayan tek şey hızlı şarj. P9 mu Xperia XZ mı deseniz daha mantıklı cevaplar alabilirdiniz sanıyorum.

*Xperia XZ* çünkü düşük pil gücüne rağmen güzel bir kullanım performansı sunması, arayüzün şişmemesi, 3 Gb ram oldukça yeterli gelmesi gibi sebeplerle ben xz derdim.

Ama Huawei garanti konusunda çok iyi. Bunu da not düşmek lazım.

Ayrıca iki cihazın da gözümde iki tane eksisi var birincisi UFS standartları yok iki cihazın da.
İkincisi diğeri kadar ciddi olmasa da ois bulunmuyor cihazlarda ne yazık ki. XZ de yazılımsal olarak destek veriyor odaklamaya P9 da yazılımsal olarak halletti işin o kısmını yanlış hatırlamıyorsam.

Delta_Kosse06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde bu konu hakkında bi sorum olacaktı bende p9 lite (2016) model telefonum var 2017 si çıktı garantiye göndersem sacma bi sebeple 2017 model p9 lite gonderirlermi

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Benimde bu konu hakkında bi sorum olacaktı bende p9 lite (2016) model telefonum var 2017 si çıktı garantiye göndersem sacma bi sebeple 2017 model p9 lite gonderirlermi
Ellerinde stok yoksa ancak bu yola giderler de.

Ben sanmıyorum böyle bir şey kolay kolay başınıza gelebileceğini. Çünkü O dediğiniz G4 çıkmış uzun süre olmuş ama G2 kullanıcıların son alanlarda artık servislerde G2 kalmadığı için G3 vermeye başlamışlardı.