Huawei p9 lite 2017 mi Samsung galaxy a3 2017 mi ?

SSamett

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu ikisi arasında kaldım uzun süreli bi kullanım için hangisi daha iyi karar veremedim. Ya da bu fiyat aralığında başka telefonlara mı bakmalıyım ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Xperia X compact ve Xperia Xe göz atın(compactın arka kamerası Xin ön kamerası daha iyi compact plastik kasa 4.6 inç ve kalın X ince 5 inç ). Tam bütçe ne kadar nereye kadar zorlayabilirsiniz ?

SSamett

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia X compact ve Xperia Xe göz atın(compactın arka kamerası Xin ön kamerası daha iyi compact plastik kasa 4.6 inç ve kalın X ince 5 inç ). Tam bütçe ne kadar nereye kadar zorlayabilirsiniz ?
Bu fiyat aralığında orta seviye segmentine bakıyorum. A3 veya huawei neden eledin hocam

M

Murat Burç

SDN Okuru
Uzun süre lg g2 kullandım o da 16gb ama bana yetiyor depolamayı saymazsak başka olumsuz yönleri var mı huawei'in
P9 lite mı p9 lite 2017mi bakıyorsun sen ?
--- Gönderi Güncellendi ---
X Compact Full HD 60FPS video çekebiliyor işlemcisi p9 lite ve p9 liteden net daha güçlü yine kamerası daha iyi kamera tarafında hepsinin oısı yok fakat Sony X compactın steday shotu çok iyi çalışıyor bu taraftada üstün ben X compact almanızı tavsiye ediyorum. Küçük ve kalın gelirse Xe bakın Bütçe belirtirseniz başka şeyler önerebilirim. Zenfone 3 mesela

SSamett

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
P9 lite 2017 bakıyorum net bi fiyat yok ama bu telefonun 3 aşağı 5 yukarısı olabilir

M

Murat Burç

SDN Okuru
X compactın 4.6 inç ekranı kalınlığı ve plastik malzemesi sorun değilse P9 liteden çok daha iyi bir telefon bana göre işlemcisi daha güçlü kamerası daha iyi.
Eğer olmaz katlanam diyorsanız Zenfone 3 e bir göz atın malzeme kalitesi yüksek kamerası iyi bataryası güzel 5.5 inç bir model
İthalatçı tarafında Mİ5 var

SSamett

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
X compactın 4.6 inç ekranı kalınlığı ve plastik malzemesi sorun değilse P9 liteden çok daha iyi bir telefon bana göre işlemcisi daha güçlü kamerası daha iyi.
Eğer olmaz katlanam diyorsanız Zenfone 3 e bir göz atın malzeme kalitesi yüksek kamerası iyi bataryası güzel 5.5 inç bir model
İthalatçı tarafında Mİ5 var
X compact ekran konusunda bide tasarımsal olarak pek hoş gelmiyor bana asusun fiyatı da bi tık yüksek gibi ama genede araştırıcam.

Peki a3 2017 ve p9 lite 2017 arasında kalsanız hangisi dersiniz

M

Murat Burç

SDN Okuru
X compact ekran konusunda bide tasarımsal olarak pek hoş gelmiyor bana asusun fiyatı da bi tık yüksek gibi ama genede araştırıcam.

Peki a3 2017 ve p9 lite 2017 arasında kalsanız hangisi dersiniz
Asusun fiyatı yüksek değil emin olun. Xperia X compact kalas gibi geliyorsa Xperia Xe bakın yine a3 17 ve p9 lite 17den daha iyi
A3 17 veya p9 liteı almazdım açık konuşayım o yüzden bir seçenek belirtemem

SSamett

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asusun fiyatı yüksek değil emin olun. Xperia X compact kalas gibi geliyorsa Xperia Xe bakın yine a3 17 ve p9 lite 17den daha iyi
A3 17 veya p9 liteı almazdım açık konuşayım o yüzden bir seçenek belirtemem
Asus ve xperia x fiyatına göre iyi olabilir taniki ama benim bütçeme biraz çok geldi 1500 civarına pek çıkmak istemiyorum açıkçası 1200 1300 max olsun diye düşünüyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Asus ve xperia x fiyatına göre iyi olabilir taniki ama benim bütçeme biraz çok geldi 1500 civarına pek çıkmak istemiyorum açıkçası 1200 1300 max olsun diye düşünüyorum
Anlıyorum fakat vereceğiniz 200 tllik fark 200 gibi olmayacak Xperia X zamanıda 2400e çıkmış(biraz bu cihaz için fazla olsada ) bir cihaz özellik olarak bu ikilinin çok üstünde Yine zenfone 3de çok üstünde bunların. Bu iki cihaz bence fiyatına göre başarısız ithlatçı tarafına bakarsanız Samsung C7 Xioami Mİ5 modellerine de bakın mi5 söylediklerim arasında ki en güçlü model

SSamett

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlıyorum fakat vereceğiniz 200 tllik fark 200 gibi olmayacak Xperia X zamanıda 2400e çıkmış(biraz bu cihaz için fazla olsada ) bir cihaz özellik olarak bu ikilinin çok üstünde Yine zenfone 3de çok üstünde bunların
Zaten 1000 vivarı bakıyordum baktıkça bütçe artıyor 1100 1200 1300 diye artmak zorunda kalıyor ama max bu kadar çıkabiliyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Zaten 1000 vivarı bakıyordum baktıkça bütçe artıyor 1100 1200 1300 diye artmak zorunda kalıyor ama max bu kadar çıkabiliyorum
İthalatçı cihaz alır mısınız ? veya kipanın sattığı ithalatçı cihazlardan alır mısınız migrosunda aynı şekilde

SSamett

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İthalatçıya güvenemiyorum güvenebilsem p9 a3 falan hiç bakmadan mi5 almayı düşünüyordum

M

Murat Burç

SDN Okuru
İthalatçıya güvenemiyorum güvenebilsem p9 a3 falan hiç bakmadan mi5 almayı düşünüyordum
Pek bir sıkıntı yaşayanı duymadım. Kipadan alabilirsiniz elden almak için kipanın anlaştığı servis ve kipa ile muhattap olursunuz orda Mİ5 varsa
yoksa migrosada bakabilirsiniz yine onun anlaştığı servisle muhattap olursunuz.
Mİ5e güvenmiyorsanız C7 ve C5 bakabilirsiniz. Ben bir bakayım bu aralıkta düzgün başka ne telefon var
--- Gönderi Güncellendi ---
Eli ağızı düzgün telefon bulamadım artık son raddeye geldiysek P9 Lite 2017 alın artık

SSamett

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mi5 hepsiburadadan alıp garantide uzun zaman bekleyenler vs oluyor diye duydum okuduklarım biraz o yönde yoksa mi5 bahsettiklerimiz içinde en iyisi

M

Murat Burç

SDN Okuru
Eli ağızı düzgün telefon bulamadım artık
Mi5 hepsiburadadan alıp garantide uzun zaman bekleyenler vs oluyor diye duydum okuduklarım biraz o yönde yoksa mi5 bahsettiklerimiz içinde en iyisi
Bu konu hakkında bir bilgim tecrübem yok. Akıllı telefonlar- Xioami - Mİ5 kullanıcıları kulubü yolunu izleyip garanti meselesini oraya sorabilirsiniz.
Ben çıkıyorum artık başka zamana cevaplarım sorularınız

SSamett

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eli ağızı düzgün telefon bulamadım artık

Bu konu hakkında bir bilgim tecrübem yok. Akıllı telefonlar- Xioami - Mİ5 kullanıcıları kulubü yolunu izleyip garanti meselesini oraya sorabilirsiniz.
Ben çıkıyorum artık başka zamana cevaplarım sorularınız
Tamam teşekkür ediyorum.

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4288824)

Son düzenleme: