Bu fiyat aralığında orta seviye segmentine bakıyorum. A3 veya huawei neden eledin hocamXperia X compact ve Xperia Xe göz atın(compactın arka kamerası Xin ön kamerası daha iyi compact plastik kasa 4.6 inç ve kalın X ince 5 inç ). Tam bütçe ne kadar nereye kadar zorlayabilirsiniz ?
P9 liteı 16 gb olmasından A3ü ise o fiyatlarda daha iyi cihazlar olmasından dolayı eledimBu fiyat aralığında orta seviye segmentine bakıyorum. A3 veya huawei neden eledin hocam
Uzun süre lg g2 kullandım o da 16gb ama bana yetiyor depolamayı saymazsak başka olumsuz yönleri var mı huawei'inP9 liteı 16 gb olmasından A3ü ise o fiyatlarda daha iyi cihazlar olmasından dolayı eledim
P9 lite mı p9 lite 2017mi bakıyorsun sen ?Uzun süre lg g2 kullandım o da 16gb ama bana yetiyor depolamayı saymazsak başka olumsuz yönleri var mı huawei'in
X compact ekran konusunda bide tasarımsal olarak pek hoş gelmiyor bana asusun fiyatı da bi tık yüksek gibi ama genede araştırıcam.X compactın 4.6 inç ekranı kalınlığı ve plastik malzemesi sorun değilse P9 liteden çok daha iyi bir telefon bana göre işlemcisi daha güçlü kamerası daha iyi.
Eğer olmaz katlanam diyorsanız Zenfone 3 e bir göz atın malzeme kalitesi yüksek kamerası iyi bataryası güzel 5.5 inç bir model
İthalatçı tarafında Mİ5 var
Asusun fiyatı yüksek değil emin olun. Xperia X compact kalas gibi geliyorsa Xperia Xe bakın yine a3 17 ve p9 lite 17den daha iyiX compact ekran konusunda bide tasarımsal olarak pek hoş gelmiyor bana asusun fiyatı da bi tık yüksek gibi ama genede araştırıcam.
Peki a3 2017 ve p9 lite 2017 arasında kalsanız hangisi dersiniz
Asus ve xperia x fiyatına göre iyi olabilir taniki ama benim bütçeme biraz çok geldi 1500 civarına pek çıkmak istemiyorum açıkçası 1200 1300 max olsun diye düşünüyorumAsusun fiyatı yüksek değil emin olun. Xperia X compact kalas gibi geliyorsa Xperia Xe bakın yine a3 17 ve p9 lite 17den daha iyi
A3 17 veya p9 liteı almazdım açık konuşayım o yüzden bir seçenek belirtemem
Anlıyorum fakat vereceğiniz 200 tllik fark 200 gibi olmayacak Xperia X zamanıda 2400e çıkmış(biraz bu cihaz için fazla olsada ) bir cihaz özellik olarak bu ikilinin çok üstünde Yine zenfone 3de çok üstünde bunların. Bu iki cihaz bence fiyatına göre başarısız ithlatçı tarafına bakarsanız Samsung C7 Xioami Mİ5 modellerine de bakın mi5 söylediklerim arasında ki en güçlü modelAsus ve xperia x fiyatına göre iyi olabilir taniki ama benim bütçeme biraz çok geldi 1500 civarına pek çıkmak istemiyorum açıkçası 1200 1300 max olsun diye düşünüyorum
Zaten 1000 vivarı bakıyordum baktıkça bütçe artıyor 1100 1200 1300 diye artmak zorunda kalıyor ama max bu kadar çıkabiliyorumAnlıyorum fakat vereceğiniz 200 tllik fark 200 gibi olmayacak Xperia X zamanıda 2400e çıkmış(biraz bu cihaz için fazla olsada ) bir cihaz özellik olarak bu ikilinin çok üstünde Yine zenfone 3de çok üstünde bunların
İthalatçı cihaz alır mısınız ? veya kipanın sattığı ithalatçı cihazlardan alır mısınız migrosunda aynı şekildeZaten 1000 vivarı bakıyordum baktıkça bütçe artıyor 1100 1200 1300 diye artmak zorunda kalıyor ama max bu kadar çıkabiliyorum
Pek bir sıkıntı yaşayanı duymadım. Kipadan alabilirsiniz elden almak için kipanın anlaştığı servis ve kipa ile muhattap olursunuz orda Mİ5 varsaİthalatçıya güvenemiyorum güvenebilsem p9 a3 falan hiç bakmadan mi5 almayı düşünüyordum
Bu konu hakkında bir bilgim tecrübem yok. Akıllı telefonlar- Xioami - Mİ5 kullanıcıları kulubü yolunu izleyip garanti meselesini oraya sorabilirsiniz.Mi5 hepsiburadadan alıp garantide uzun zaman bekleyenler vs oluyor diye duydum okuduklarım biraz o yönde yoksa mi5 bahsettiklerimiz içinde en iyisi
Tamam teşekkür ediyorum.Eli ağızı düzgün telefon bulamadım artık
Bu konu hakkında bir bilgim tecrübem yok. Akıllı telefonlar- Xioami - Mİ5 kullanıcıları kulubü yolunu izleyip garanti meselesini oraya sorabilirsiniz.
Ben çıkıyorum artık başka zamana cevaplarım sorularınız