Huawei p30 alınır mı?

Rdmsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
45
Aslında mi note 10 lite alacaktım buradan bir kaç arkadaş biraz daha yukari fiyatta p30 önerdi araştırdım 4290 a sıfır satılıyor sizce bu paraya değer mi? Batarya benim için çok önemli bu fiyatta p30 'dan daha iyi diyeceğiniz önerebileceğiniz telefon var mıdır? Boyut olarak da gayet kibar olması hoşuma gitti ama 3650 mh yeterli olur mu?

Y.Emre41

Doçent
Reaksiyon puanı
423
P30 alınır, memnun kalınır. Pil muhtemelen Mı note 10 lite dan az gider fakat günü çıkarır birçok senaryoda.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Aslında mi note 10 lite alacaktım buradan bir kaç arkadaş biraz daha yukari fiyatta p30 önerdi araştırdım 4290 a sıfır satılıyor sizce bu paraya değer mi? Batarya benim için çok önemli bu fiyatta p30 'dan daha iyi diyeceğiniz önerebileceğiniz telefon var mıdır? Boyut olarak da gayet kibar olması hoşuma gitti ama 3650 mh yeterli olur mu?

Güzel cihaz, fakat 4000'e çıktıysanız Realme X2 Pro'ya bakmanızı öneririm.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Mi note 10 lite ın P30 a göre artıları; 1-Ekran kalitesi daha iyi 2-Daha iyi video performansı P30 un Mi note 10 lite a göre artıları 1-Daha güçlü işlemciye sahip olması 2-Daha iyi batarya performansı 3-Arka-ön kamerada daha iyi fotoğraf çekebilmesi 4-Daha iyi tasarıma sahip olması. P30 batarya konusunda çok başarılı bir cihaz tavsiye ederim.

Rdmsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
45
teşekkürler cevaplar için p30 sipariş verdim

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Huawei'nin Google servisi olan son telefonu :D

Reaksiyon puanı
6,371
Realme x2 pro öneririm. Şarj, batarya, ekran, batarya performansı (Huawei'in batarya performansı çok iyi 3650 mAh olmasına rağmen ama realme x2 pro daha başarılı yanlış bilmiyorsam)

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Realme x2 pro öneririm. Şarj, batarya, ekran, batarya performansı (Huawei'in batarya performansı çok iyi 3650 mAh olmasına rağmen ama realme x2 pro daha başarılı yanlış bilmiyorsam)
Mİ9T'den sonra alacağım telefon kesinlikle Realme olacak özellikle arayüzünü deneyimlemeyi çok istiyorum şahsen Huawei'nin EMUI arayüzünden daha çok beğendim
Realme Color OS yerine kendi arayüzünü oluşturması muhteşem bir yenilik bence

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Huawei de Realme de verimli işlemciye sahip olup,beklemede pil tüketmedikleri için bütün olay mah sayısında bitiyor.Realme x2 pro da daha büyük mah batarya olduğu için P30 a göre batarya performansı daha iyi.Doğru biliyorsun.

Timurid

Profesör
Reaksiyon puanı
833
alınır

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Huawei'nin Google servisi olan son telefonu :D

Köprüden önce son çıkış gibi yazmışsın dostum. Sırf Bu yüzden yani Google servisleri yok diye ciddi ciddi P40 Lite almayı düşünüyorum ve sanırım alacağım :)) Bütcem yetse P40 pro alırım ama malum işlerin ne olacağı belli değil. P40 Lite aldıktan sonra da youtube videosu çekip fenomen olmayı düşünüyorum. Rezil de olabilirim bunu yaparken ama izlenme oranlarım eminim yüksek olacaktır :)

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Köprüden önce son çıkış gibi yazmışsın dostum. Sırf Bu yüzden yani Google servisleri yok diye ciddi ciddi P40 Lite almayı düşünüyorum ve sanırım alacağım :)) Bütcem yetse P40 pro alırım ama malum işlerin ne olacağı belli değil. P40 Lite aldıktan sonra da youtube videosu çekip fenomen olmayı düşünüyorum. Rezil de olabilirim bunu yaparken ama izlenme oranlarım eminim yüksek olacaktır :)
Biliyorum köprüden önce son çıkış gibi yazdım farkındayım ama dost acı söyler Mate 30 Pro ve sonraki cihazlar da Google servisleri yok
P40 Lite alma bir de Google servislerini apk kurmakla uğraşmaya bile değmez

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Biliyorum köprüden önce son çıkış gibi yazdım farkındayım ama dost acı söyler Mate 30 Pro ve sonraki cihazlar da Google servisleri yok
P40 Lite alma bir de Google servislerini apk kurmakla uğraşmaya bile değmez

Play store'dan indirip kurduğumuz apk değil mi? Uğraşmak diyoruz da Play store bize sadece kısa yol sunuyor başka bir kolaylığı var mı? Aynı yerlere aynı defa dokunup aynı şekilde indirmiyor muyuz? Birinde Play store üzerinden indiriyoruz diğerinde appgallery üzerinden. Yani bu isim değişikliği ne kadar uğraştıracak ki bizi? Köşedeki süpermarketten değil de diğer köşedeki bakkaldan istediğimizi almak belki de daha ucuza almak bir kaç adım fazla atmaya değmez mi? Bence gereğinden fazla önyargılıyız bu konuda. google yoksa yaşayamayız gibi düşünmek çok kolay doğru, ama ya bir gün google dükkanı kapatırsa bize ne yapacağız? bu kadar önyargılı olmayalım bence. Huawei bize bir alternatif sunuyor. Ne zamandan beri alternatifler, rekabetler son kullanıcının zararına olmuş? Evet belki ben bir süre belki bir yıl zorluk çekeceğim, benim gibi onlarca insan zorluk çekecek ama Huawei Mobil servisleri oturup stabil çalışınca bizden sonrakiler google hegemonyasından kurtulunca, kurtulursa bu iyi bir şey olmayacak mı?

Neden bizi kölesi haline getiren bir düzeni savunuyoruz bunu anlayamıyorum? Neden bizi istediği gibi kontrol edebilecek bir düzene karşı çıkmak yerine elimizde bu var, bari bunu kaybetmeyelim diyerek boyun eğiyoruz bunu hiç anlamıyorum... P40 Lite alırsam hayatımdan ne eksilecek google servislerinden başka? Bir kaç oyunu oynayamacağım belki, belki bir kaç banka uygulaması düzgün çalışmayacak. belki çok basit bir uygulamayı herkes kullanıyorken ben kullanmaadığım için benimle dalga geçecekler. Ama bundan bir yıl sonra Huawei servisleri oturduğunda, her uygulama ve oyun düzgün çalıştığında, Google ülkemize ambargo koyacakmış dendiğinde sıkıntı yok ben Huawei kullanıyorum zaten diyebilme gibi alternatifimiz olsa, gerçekten bu bizim için kötü mü olurdu?

Kravuzen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Play store'dan indirip kurduğumuz apk değil mi? Uğraşmak diyoruz da Play store bize sadece kısa yol sunuyor başka bir kolaylığı var mı? Aynı yerlere aynı defa dokunup aynı şekilde indirmiyor muyuz? Birinde Play store üzerinden indiriyoruz diğerinde appgallery üzerinden. Yani bu isim değişikliği ne kadar uğraştıracak ki bizi? Köşedeki süpermarketten değil de diğer köşedeki bakkaldan istediğimizi almak belki de daha ucuza almak bir kaç adım fazla atmaya değmez mi? Bence gereğinden fazla önyargılıyız bu konuda. google yoksa yaşayamayız gibi düşünmek çok kolay doğru, ama ya bir gün google dükkanı kapatırsa bize ne yapacağız? bu kadar önyargılı olmayalım bence. Huawei bize bir alternatif sunuyor. Ne zamandan beri alternatifler, rekabetler son kullanıcının zararına olmuş? Evet belki ben bir süre belki bir yıl zorluk çekeceğim, benim gibi onlarca insan zorluk çekecek ama Huawei Mobil servisleri oturup stabil çalışınca bizden sonrakiler google hegemonyasından kurtulunca, kurtulursa bu iyi bir şey olmayacak mı?

Neden bizi kölesi haline getiren bir düzeni savunuyoruz bunu anlayamıyorum? Neden bizi istediği gibi kontrol edebilecek bir düzene karşı çıkmak yerine elimizde bu var, bari bunu kaybetmeyelim diyerek boyun eğiyoruz bunu hiç anlamıyorum... P40 Lite alırsam hayatımdan ne eksilecek google servislerinden başka? Bir kaç oyunu oynayamacağım belki, belki bir kaç banka uygulaması düzgün çalışmayacak. belki çok basit bir uygulamayı herkes kullanıyorken ben kullanmaadığım için benimle dalga geçecekler. Ama bundan bir yıl sonra Huawei servisleri oturduğunda, her uygulama ve oyun düzgün çalıştığında, Google ülkemize ambargo koyacakmış dendiğinde sıkıntı yok ben Huawei kullanıyorum zaten diyebilme gibi alternatifimiz olsa, gerçekten bu bizim için kötü mü olurdu?

Neye içerlediğinizi anlamadım düzen falan biraz alakasız olmuş :D Play Store dünyanın en kapsamlı uygulama marketi, bir yazılımcı olarak benim için çok önemli. 2020 de aldığım telefonda youtube uygulamasının olmaması rezalet,benim için telefonun kendi arama panelinden değil Bip üzerinden arama yapmaya zorlanmak gibi bir şey Youtube'a tarayıcıdan veya 3. parti appten girmeye mecbur olmak. Ayrıca çoğu insan Cloud servisi olarak Google Drive kullanıyor, zaten Androidlerde bulut standartı telefon kutudan çıkınca Drive oluyor, normal kullanıcıların yanısıra ekstra depolama alıp kullanan bir sürü insan var, ben bütün dosya paylaşımlarımı da arkadaşlarıma Drive üzerinden yapıyorum. Ayrıca Classroom ve Google Meet de kullanmak durumundayım .Tüm bu uygulamaların güncellemesi ve uyumluluğu için o kadar para verdiğim cihazda 100 takla atmaya çalışacak halim yok, yani olay uygulama marketinin olmamasının ötesinde.

caginilter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Nova 5T'de düşünülebilirdi aslında. Oda iyi bir telefon