Öncelikle hızlı cevap için teşekkür ederim, hepsiburada gibi sitelerde satılıyor 2300 tl gibi bir fiyatı var mate 10 lite 1400 küsur liraya kadar düşmüş,p20 lite tasarımına bayıldım açıkçası beklemeli miyim?Çıktığı zaman fiyatı düşebilir.Belkide fazla bir fark olmaz.P10 un P20 lite biraz pahalı gelebilir.
Rica ederim.Evet tasarım açısından önde.İllaki ben p20 lite alıcam derseniz bekleyin.Özellikleri p10 lite tan daha iyi.Ama beklediğiniz fiyatta gelmez ise p10 lite sizi üzmez.Öncelikle hızlı cevap için teşekkür ederim, hepsiburada gibi sitelerde satılıyor 2300 tl gibi bir fiyatı var mate 10 lite 1400 küsur liraya kadar düşmüş,p20 lite tasarımına bayıldım açıkçası beklemeli miyim?
P10 lite değil mate 10 liteRica ederim.Evet tasarım açısından önde.İllaki ben p20 lite alıcam derseniz bekleyin.Özellikleri p10 lite tan daha iyi.Ama beklediğiniz fiyatta gelmez ise p10 lite sizi üzmez.
Yeni modellerde hep bu olay yokmu zaten? yoksa bazı modellerde mi oluyorP20 nin kamera cikintisinin sorun eden kimse yoksa mu? Bayağı arkada takoz görevi görür. P10 daha inceydi ama p20deki gibi kamera çıkıntısi yoktu. Cebe bile takılır o çıkıntı. Özellikleri 2300 edecek tel degil.
peki ne zaman düşer tahmininiz var mı acaba ?Huawei nin çoğunda var. Neden yapıyor böyle birşey anlamıyorum. P10 daha ince ama onda yok. P20nin sadece lite değil diğer modellerinde de var. Hep söylenen premium hissinden uzak. Kullanırken rahatsız edecek bir durum. Bu arada gerçekten 2300 etmez o özellikler.
Umarım hızlıca düşer şu an g3 kullanıyorum epey kötü durumda bataryası şişti ekranı kalktı falan zor durumdayım epey, üni okuduğum için de uzun süre değiştiremiyorum bir kere alınca gelecek telefon neslinde de şık dursun istiyorumBu hafta çıktı. Daha çok yeni hemen düşmez. Belki kampanya filan yaparlar ama yine de fiyatı yüksek. cok inmez. Ben de p20 bekliyordum ama beklediğim gibi çıkmadı.
Bu arada yanlışım için özür dilerim.P20 lite vatanda 2.399 mate 10 lite 1.999.Yani birbirlerine az da olsa yakınlar.Biraz daha para biriktirip p20 alabilirsiniz.Olmuyorsa mate10lite alın.Biraz daha beklemek lazım.P10 lite değil mate 10 lite
Bilginiz varsa,normalde ne kadar zamanda telefon fiyatları düşüyor yeni çıkan bir telefon fiyatı mesela![]()
Ahah önemli değil, açıkçası ünide okuyarak 1400 lira gibi birşeyi anca biriktirdimBu arada yanlışım için özür dilerim.P20 lite vatanda 2.399 mate 10 lite 1.999.Yani birbirlerine az da olsa yakınlar.Biraz daha para biriktirip p20 alabilirsiniz.Olmuyorsa mate10lite alın.Biraz daha beklemek lazım.
İnşallah olur.Ama beklemek istiyorsan bekle beklemiyceksen xiaomide düşünebilirsin.Ahah önemli değil, açıkçası ünide okuyarak 1400 lira gibi birşeyi anca biriktirdim
Link
Bundan almayı planlıyordum bu civarlara düşer mi diye merak etmiştim keşke 2000 liram olsa![]()
Açıkçası xiaomi hoşuma gitmiyor sırf şu ekran için p20 lite almak istiyorum çok hoşuma gitti telefon sanırım bekliyeceğim 3-4 ayİnşallah olur.Ama beklemek istiyorsan bekle beklemiyceksen xiaomide düşünebilirsin.
Sizin canınız hangisini istiyorsa onu yapın.İyi sabırlarAçıkçası xiaomi hoşuma gitmiyor sırf şu ekran için p20 lite almak istiyorum çok hoşuma gitti telefon sanırım bekliyeceğim 3-4 ay
Açıkçası beklemek istiyorum honor ve vestel tasarımları çok güzel diyemem ama bu telefon epey güzel acaba lensleri leica mı ? lite modellerde kullanmıyorlar galibadün p20 lite fiyatına bakmaya ve telefonları incelemeye gittim öncelikle p20 lite tasarımı çok güzel bende almayı düşünüyorum ama bütçem 2000 tl kamerasını denedim ön kamera tam bir şaheser sanatsal çekiyor kendi ayarlıyor çek ayarlamadan güzel çıkıyorsun bende 2000 bandında telefon arıyorum tasarım ve kamera istiyorum bence vestel venüs z20 çıkmasını beklicem yada honor 7x alıcam sanada tavsiye ederim fiyatı düşerse p20lite kaçmaz![]()
hayırAçıkçası beklemek istiyorum honor ve vestel tasarımları çok güzel diyemem ama bu telefon epey güzel acaba lensleri leica mı ? lite modellerde kullanmıyorlar galiba
Fiyatı pahalı olduğu için biraz daha beklemek lazım.Ama size uygun gelicekse alın.Sizi üzmez.P20 Lite bende çok beğendim bakma fırsatım oldu baktım ettim kamera konusu olsun güzel özellik bakımındanda fiyat dediğiniz gibi biraz yüksek ama şöyle bir kampanya söyledi arkadaş tarifemi değiştirilsem bu telefonu 1800 TL veriyor bana faturaya ek nakit para çıkmıyor 12 ay taahhütlü yapıyor faturaya ek 1800 TL olarak tekrar geri ödüyorsun vade farkı vermeden 1 ay sonra ödemeye başlıyorsun sizce bu fiyata alınırmı ne diyorsunuz fikir almak istedim sizlerden.
1800 TL pahalı diyorsanız ne kadar daha ucuzlamasını beklemeliyiz acelem Yok zaten araştırıyorum böyle bir kampanya olduğu için sizlere danışmak istedim fikirlerinizi almak için bu fiyata bulmuşken alınırmı bu cihaz diye.Fiyatı pahalı olduğu için biraz daha beklemek lazım.Ama size uygun gelicekse alın.Sizi üzmez.
O fiyata geliyorsa kesinlikle al derim, bende 1.600 civarlarına düşmesini bekliyeceğim bir kaç ay sürer gibime geliyor eğer bu fiyata şu an alabiliyorsan kesinlikle al derim,çünkü ne zaman bi konu açsan "şaomi al,şaomi iyi" diye sürekli öneride bulunuyorlar.P20 Lite bende çok beğendim bakma fırsatım oldu baktım ettim kamera konusu olsun güzel özellik bakımındanda fiyat dediğiniz gibi biraz yüksek ama şöyle bir kampanya söyledi arkadaş tarifemi değiştirilsem bu telefonu 1800 TL veriyor bana faturaya ek nakit para çıkmıyor 12 ay taahhütlü yapıyor faturaya ek 1800 TL olarak tekrar geri ödüyorsun vade farkı vermeden 1 ay sonra ödemeye başlıyorsun sizce bu fiyata alınırmı ne diyorsunuz fikir almak istedim sizlerden.
Herkes onları öneriyor ama ithalatçı garantili telefonlara pek güvenmiyorumO fiyata geliyorsa kesinlikle al derim, bende 1.600 civarlarına düşmesini bekliyeceğim bir kaç ay sürer gibime geliyor eğer bu fiyata şu an alabiliyorsan kesinlikle al derim,çünkü ne zaman bi konu açsan "şaomi al,şaomi iyi" diye sürekli öneride bulunuyorlar.![]()
Herkes onları öneriyor ama ithalatçı garantili telefonlara pek güvenmiyorumbüyük ihtimal alıcam P20 Lite ama kafama takılan bir şey var P20 modeli var pro olan modelinden bahsetmiyorum P20 ile P20 Lite arasındaki farkı anlayamadım sitesinden baktım ama pek anlamadım özelliklerden kime sorabilirim anlayan birine karşılaştırmayı.
Dediğiniz gibi kamera ve işlemci farkı var ekran çapında ufak bir farklılık var onun haricinde genel olarak aynı gibi duruyor özellikler. Herkesin fikri zevki başka işte bir şey diyemiyorsun görsel ve şık olması benim için önemli olması gereken bu zaten teşekkür ederim hocam ilgilenip cevap verdiğiniz için P20 beklicem ona göre karar vericem artık.Epey.com da özelliklerin hepsini karşılaştırabilirsin,en büyük fark kamera ve işlemci diye yorumluyorum ben,insanlar sürekli o para o telefona tasarım için vs verilmez diyor kime sorsan sürekli xaomi al diyor, o kadar para vermişken şık bir telefonun olmasını kim istemez ki? Ama diğerleri "iyi özellikli telefon önerdim,iyi biliyorum" kafasında oldukları için sürekli seni şaşırtmaya çalışacaklar bence için rahat bir şekilde alabilirsin p20 lite modelini keza bende alıcam![]()
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, sonuçta masaya koyduğunda şık duracak bir telefon istiyorsun,umarım gönlünce olurDediğiniz gibi kamera ve işlemci farkı var ekran çapında ufak bir farklılık var onun haricinde genel olarak aynı gibi duruyor özellikler. Herkesin fikri zevki başka işte bir şey diyemiyorsun görsel ve şık olması benim için önemli olması gereken bu zaten teşekkür ederim hocam ilgilenip cevap verdiğiniz için P20 beklicem ona göre karar vericem artık.![]()