Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Huawei p20 lite huawei yazısından sonra görüntü gelmiyor
Yine görüntü gelmez ise teknik desteğe ihtiyacı var demektir. Garantisi var ise Huawei teknik servise, yok ise telefon tamircisine götürmenizi tavsiye ederim. Eğer suyla veya mekanik darbe ile bu sorun oluşmuş ise garanti yardım etmeyebilir.
Telefoncudan almıştım bir sürü sorun çıkarttı 1 kere ekranı kırıldı değişti ondan sonra hep ekranı kırılmaya başladı şarj yeri bozuldu çıkartmadığı sorun kalmadı
Telefoncudan almıştım bir sürü sorun çıkarttı 1 kere ekranı kırıldı değişti ondan sonra hep ekranı kırılmaya başladı şarj yeri bozuldu çıkartmadığı sorun kalmadı
Telefoncu'dan telefon alınacaksa oldukça seçici olunmalı sizde bu durumdan mağdursunuz sanırım. Size önerim güvenilir bir mağazadan(hepsiburada) redmi note 8 pro gibi f/p telefonlarına yönelmenizdir. Eğer bütçeniz daha fazla ise daha iyi telefonlar var tabii.
Şu an piyasadaki Huawei telefonlar için böyle bir şey söz konusu değil. Huawei alma taraftarı iseniz gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Ben mate 20 lite kullanıyorum ve telefonuma Android 10 geldi.
Şu an piyasadaki Huawei telefonlar için böyle bir şey söz konusu değil. Huawei alma taraftarı iseniz gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Ben mate 20 lite kullanıyorum ve telefonuma Android 10 geldi.
yazılım hatalarından kaynaklanıyor büyük ihtimal format atmanızı öneririm o da olmazsa huaweinin yetkili servisleriyle görüşüp yardım alabilirsiniz size katkı sağlayacağını düşünüyorum
Hard reset atmalısınız sorun %90 düzelir. Düzelmezse servisten yazılım desteği alabilirsiniz. Muhtemelen içerisindeki yazılımı silip tekrar yükleyecekler ve sorun düzelecek.Daha önce başıma bu tarz bir durum apple'da gelmişti. O sekilde çözüldü durum. Huwaei de hiç yaşamadım bu sorunu.