sefacanmumcu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
İki telefon arasında kalıyorum. Fiyat hemen hemen aynı ithalatçı garantili. Sizce hangisi ve neden?
Samsung'un klasik ekran problemlerinden korkuyorum. Pembe ekran çizgisi - kırmızı ekran vs.Başta dediğim gibi S8 düşünmeni tavsiye ederim.Ekli dosyayı görüntüle 23371,
Piyasanın kusuru en az olan cihazı. Tek eksiği belki stereo hoparlör. Amiral gemisi diye geçinip suya dayanıklılığa sahip olmayan cihazlardan değil.
Pembe ekran sorunu S7 Edgenin yeni serilerinde rastlayanı görmedim.Samsung'un klasik ekran problemlerinden korkuyorum. Pembe ekran çizgisi - kırmızı ekran vs.
İki cihazada Huawei TRde garanti vermiyor ikiside ithalatçı yani dediğinin bir önemi yok.Samsung kullanıcı desteği konusunda Huawei ye yaklaşamaz.Huawei lider bu konuda.Ozellikle satış sonrası hizmetleri sırf marka değiştirme sebebi..
İkiside 5.5 in 1440*2560 arada PPİ farkı yok bazı siteler 534e 540 demiş ama ikiside aynıPPI değeri daha yüksek 540.
İkiside kirin 960 ikiside 7.0 ile çıktı aynı sayıda güncelleme alacaklardır.7. Mate 9 pro 2016'da çıkmış bir model. P10 Plus 2017'de çıkmış bir model. Daha uzun süre güncelleme alacaktır.
İkiside USB 2.0. P10 Plus 2.0 ken USB Mate 9 Pro 3.0
Bu pek bir anlam ifade etmiyor ikiside yek pare kasa ikiside sıçramalarda aynı şekilde zarar görmez. Ona bakılırsa sertifikası olmayan Note 5i 5 dkda suda tutanlar vardı.6. Mate 9 Pro suya karşı dayanıklı değilken P10 Plus'ta IPX3 sertifikası yani sıçrama ve damlamalara karşı dayanıklılık var.
Çok yakın telefonlar zaten seçim yapmak zor. Hangisini alırsan al memnun edecektir tabiki ama ben P10 Plus alırdım çünkü daha yeni bir telefon. Diğer bir sebebi Mate 9 Pro, Samsung Galaxy S7 Edge'e çok benzetiyorum gerçi P10 Plus'ta Meizu modellerine benziyor biraz ama yinede P10 Plus daha güzel. Hele o alttaki tek tuşla herşeyi yapabilmen harika olmuş.İkiside 5.5 in 1440*2560 arada PPİ farkı yok bazı siteler 534e 540 demiş ama ikiside aynı
İkiside kirin 960 ikiside 7.0 ile çıktı aynı sayıda güncelleme alacaklardır.
İkiside USB 2.0
Bu pek bir anlam ifade etmiyor ikiside yek pare kasa ikiside sıçramalarda aynı şekilde zarar görmez. Ona bakılırsa sertifikası olmayan Note 5i 5 dkda suda tutanlar vardı.
Mate 9 Pro çakma Note 7 ön tarafı onun kadar ince işçilik ve kavislerde ustalık olmasa bile ana hatlar S7 edge ve note 7den çalıntıÇok yakın telefonlar zaten seçim yapmak zor. Hangisini alırsan al memnun edecektir tabiki ama ben P10 Plus alırdım çünkü daha yeni bir telefon. Diğer bir sebebi Mate 9 Pro, Samsung Galaxy S7 Edge'e çok benzetiyorum gerçi P10 Plus'ta Meizu modellerine benziyor biraz ama yinede P10 Plus daha güzel. Hele o alttaki tek tuşla herşeyi yapabilmen harika olmuş.
1 sene sonra yavaslıyor cogu cihazı samsungun. S8 de de bu durum olur. İlgisiz servisi saymıyorum bile.Samsung'un klasik ekran problemlerinden korkuyorum. Pembe ekran çizgisi - kırmızı ekran vs.
Ben 1 senedir S7 kullanıyorum bende yavaşlama yok ne diyeceksin bu işe ?1 sene sonra yavaslıyor cogu cihazı samsungun. S8 de de bu durum olur. İlgisiz servisi saymıyorum bile.
P 10 plus daha iyidirAynen tercih zor.ben de bisi sorabilir miyim. Hangisi performans açısından daha iyidir.oyun performansı yani
Tesekkurler :*P 10 plus daha iyidir
Baska bi arkadssta var.bu forumda. Nedense anlamadımBen 1 senedir S7 kullanıyorum bende yavaşlama yok ne diyeceksin bu işe ?
Bende de yokBaska bi arkadssta var.bu forumda. Nedense anlamadım