Huawei Nova versus iPhone SE

Huawei nova vs iPhone SE

• Kullanılan toplam oy
    5

Bloodhunt4r

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar , huawei nova cep telefonu ile apple iphone SE modeli arasında kaldım ,internet karşılaştırmalarında novayı biraz daha önde görüyorum .bu telefonların fiyat aralığında
,orta segment alternatif diğer marka ve modellerden Hangilerini önerirsiniz . Teşekkür ederim(bu arada kameraya da biraz önem veriyorum)

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
iPhone SE işlemcisi üst seviye novada ise benim bildiğim SD625 vardı ki bu iki işlemci karşılaştırılmaz. Güç farkı çok.
Bütçeniz ne kadar ?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Merhabalar , huawei nova cep telefonu ile apple iphone SE modeli arasında kaldım ,internet karşılaştırmalarında novayı biraz daha önde görüyorum .bu telefonların fiyat aralığında
,orta segment alternatif diğer marka ve modellerden Hangilerini önerirsiniz . Teşekkür ederim(bu arada kameraya da biraz önem veriyorum)
Başka seçeneğin yoksa özellikle indirime girmişken se alına bilir bir telefon gayet güçlü bir işlemcisi var ama batarya konusunda seni üzer se onu düşünerek al Yok başka telefon önerisi istersen s7 ya da mate 9 bu fiyatlarda alınacak en iyi telefon ben 6s kullanıyorum 6s sen bile üstün olduğunu kabul ediyorum tabi ıos üstünlüğü ayrı o karşılaştırma topuna girmeye gerek Yok

Bloodhunt4r

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Telefonda oyun oynama huyum yoktur o yüzden bi işlemciden beklentim çok da değil a5 2017 modeli tasarımı ve kamerası cezbetti ,buna ne dersiniz ,faturaya yansıtıp almayı düşünmeye başladım .telefondan beklentim kamerası ekranı ve birazda tasarımı.

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
İthalatçı garanti ile sorununuz olursa eğer bence iPhone SE alınır bu 2 ürün içerisin de araştırma bile yapmaya gerek yok.SE daha baskın çıkıyor.