Huawei nova 5t

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FurkanD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FurkanD

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Ben de s10 plus kullanıyorum telefondan o kadar nefret ettim ki wifi kopmaları hat düşmeleri batarya rezalet ben de uygun fiyatlı bişeyler bakıyodum nova 5t mi alsam yoksa s10 plus i satıp üzerine mı koysam çok kararsizim. Sizin s10 plusta ekran süresi kaç saat alıyosunuz ve siz de hat problemleri yaşadınız mı
Hat problemi sorun zaten ben gunde iki kere taktigimi hatirliyorum

Ravenn

Asistan
Reaksiyon puanı
159
Bu sizin fikrinizdir. Bende kendi fikrimi belirttim. Herkes sizin veya benim gibi düşünecek diye bi kaide yok. Sizin gibi düşünmeyen birine fanboy diye mi hitap ediyorsunuz buralarda siz? Neyse, inanın tartışmaya hiç niyetim yok. Aktif olarak kullandığım birkaç cihazdan birtanesi sadece. Dediğim gibi, kullanıcısı olarak tecrübelerimi yazdım. Siz istediğinizi söyleyebilirsiniz, önemsiz.
peki bende nova 5t ve a71 arasında kaldım.Hangisini almalıyım?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
peki bende nova 5t ve a71 arasında kaldım.Hangisini almalıyım?
Arka kamera,ön kamera,batarya, işlemci gibi noktalarda Nova5t iyiyken,ekran ve video tarafında A71 iyi.iki cihazdan hangisini alırsan al seni memnun edeceğini düşünüyorum.

oguzgunes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar bugün nova 5t satın aldım fakat bir sorunum var oda şu instagramda ve youtubeda kenarlar çentikten dolayı siyah misal instagramda üst taraf komple siyah youtubeda ekranın solu tam ekranda siyah kalıyor kameranın olduğu çentik hizasından itibaren siyah kısım var bunu nasıl düzeltebilirim ekran ayarlarından çentiği kapadım varsayılan yaptım özel dedim ayarladım yok düzelmedi yolu ne bunun