Huawei Nova 5 T Hakkında Bilgi Lütfen

Deniz_Duha_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar nova 5t hangi Bilgi verirseniz sevinirim özellikle pil dayanma süresi ve fotoğraf işlemci gibi

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Uygun fiyata alabileceğin amiral gemilerinden biri Huawei Nova 5T 7 nm kirin 980 işlemci P30 ve P30 pro cihazlarında kullandığı işlemci. Şu an mevcut güçlü işlemci performansı gerektiren bütün oyunları rahatlıkla oynayabilirsin. 6 Gb ram ve 128 Gb kapasitesiyle uzun süre hafıza kartına gereksinim duymayacaksın.

6,23'' ekran boyutu ve tasarımıyla tek el kullanımı da oldukça kolay. Full HD+ ekran çözünürlülüğü hem oyunlarda hem de film izlerken oldukça tatmin edici olacaktır. 3750 mAh piliyle çok yoğun kullanımlarda bile en az bir gün şarjı yetecektir.

Telefonun arkadasında dört adet kamera bulunuyor 48 Mp Ana kamera + 16 Mp Süper geniş açı kamera + 2 Mp Derinlik yardım kamerası + 2 Mp Makro kamera. Ön tarafta ise 32 Mp selfie kamerası var. Kameralarındaki yapay zeka desteği sayesinde hiç bir ayar yapmadan en iyi fotoğrafları çekebiliyorsunuz.

Nova 5T tam bir fiyat performans canavarı diyebilirim.

furkankaraca_SDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
129
Geçtiğimiz yılın amiral gemisi işlemcisini kullanıyor. Fiyat performans olarak gayet yeterli

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Tüm öneriler ve tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Bütçemi biraz düşürmek zorunda kaldım bu yüzden Huawei P40 Lite modelini aldım. bir kaç gündür kullanıyorum. Google servisleri olmadan kullandığım bu cihaz hakkındaki düşüncelerimi ayrı bir başlık açıp paylaşacağım.

Emrecand98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyat performansta cihaz çok iyi amiral gemisi telefon şarjı çok iyi gidiyor ve fotoğrafı çok çok iyi ben kullanıyorum. Ayrıca p30 promilede aynınişlemciyi kullanıyor makina. almak istersen indirim kuponu yollarım istersen.

Kopan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar nova 5t hangi Bilgi verirseniz sevinirim özellikle pil dayanma süresi ve fotoğraf işlemci gibi
Üst segment Kirin980 işlemci kullanıyor. 3700MAH pil var üzerinde ama Kirin980 işlemcinin en büyük özelliği yüksek performansı düşük enerji ile yapabilmesi. Yani Piyasada bunulan 4000-4500mah pilli telefonlara göre daha uzun süre kullanım yapma olanağı sağlar bu da. Arkada 4 kamera var. Ana kamera, Geniş açı. bokeh ve süper makro. Süper makro için ayrı bir kamera kullanılması ve bu işi gayet başarılı yapması avantajlarından biri. önde de 32mp lik bir kamera ile bence fark yaratıyor. Fiyat performans olarak alınıp kullanılabilecek bir telefon bence.

hsnbzkrt44

Asistan
Reaksiyon puanı
8
nova 5t sizelere sunmuş olduğu 128 gb dahili depolama alanı 6 gb ram çift sim kart özelliği 3750mah batarya ile oldukça kullanışlı he çok hızlı bir telefon dayım kullanıyor çok memnun telefondan.

YKartal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
3750 Mah batarya var tüm gün götürür sizi. 6GB ram dual sim var. Daha ne yapsın adamlar bu paraya alınacak en iyi telefonlar listesinde top 5 de bence. Kullanıyor kardeşim sorun sıkıntı yaşamadık hiç.