Huawei mobil modem

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Arkadaşlar vodafone un cepnet500 ile huawei e369 kullansam nasıl olur yada baska bir model kullansam hız artışı olur mu ?? yani 500 mb dolunca [h=2][/h]

Bilgisi olan yok mu ?

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bilgisi olan yok mu ?

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben vınn kullanıyorum . Şuanda memleketteyim . Vazgeçilmez bir nimet şuanda benim için. Gayet verim alıyorum . 6 mbite kadar çıkıyor burda. Genellikle 3-4 arası. İstanbulda 7 mbit falan verim alırsınız. Ama online oyun oynama vs yapılamaz. Ayrıca mobile partner programıyla o hattı çalıştırabilirsiniz.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Ben vınn kullanıyorum . Şuanda memleketteyim . Vazgeçilmez bir nimet şuanda benim için. Gayet verim alıyorum . 6 mbite kadar çıkıyor burda. Genellikle 3-4 arası. İstanbulda 7 mbit falan verim alırsınız. Ama online oyun oynama vs yapılamaz. Ayrıca mobile partner programıyla o hattı çalıştırabilirsiniz.
Ben Ankarada oturuyorum az verim mi alırım ayrıca modem hızlandırma yapar mı yani ? birde vınn sınırsız mı ?

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Başka bilgisi olan yok mu ? yani ttnet i değiştirmeyi düşünüyorum da önerilerinizi bekliyorum :)

tooclose

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben Ankarada oturuyorum az verim mi alırım ayrıca modem hızlandırma yapar mı yani ? birde vınn sınırsız mı ?

Vınn sınırsızı yok bildiğim kadarıyla hepsi kotalı, her yerden çeker aynı cep telefonu gibi cep telefonun çekiyorsa internette çeker.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
hmm artık bi mobil modem alıp hattımı takıp kullanıyım bari inş hızlandırır

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
arkadaşlar 3g mobil modem tavsiyeniz var mı satın alıp hattımı takabileceğim ben huawei düşünüyorum ama baska modelleride merak ediyorum :) :)

çokrenkli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafon Vodem kullanıyorum.Onun da markası Huawei.Hız çok iyi fakat bir hattan düşme sorunu var.Sanırım yazılımla ilgili bir türlü çözüm bulamadılar.Data akışı sürekli ise kesinti olmuyor ama surf yaparken çok sık hattan düşüyorsunuz her seferinde cihazı usb den çıkarıp tekrar takmanız gerekiyor.Bu da zaman alıyor.İnternetten online radyo dinlemek (sürekli data akışı nedeniyle sanıyorum) kesintiyi önlüyor ama bu defa da kota eriyor.