Yüksek performanslı oyun oynamıyorum sadece basit kodlamalar , fotoshop ve video editlemeleri için kullanacağım . Bir de 256Gb ve 512Gb arasında 500 tlden fazla fark var . Sizce 256 Gb yeter mi ? Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
5000 TL civarında ise almayın kazıklanmış olursunuz. Dell'in bu laptobu daha iyi:Yüksek performanslı oyun oynamıyorum sadece basit kodlamalar , fotoshop ve video editlemeleri için kullanacağım . Bir de 256Gb ve 512Gb arasında 500 tlden fazla fark var . Sizce 256 Gb yeter mi ? Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Eğer ki destekliyorsa 256 GB alıp bir SSD ve ya HDD eklemesi yapın(daha ucuza gelir). LENOVO 81UT003HTX/15.6"Full HD/RYZEN7-3700/8GB/512SSD/VEGA10/Laptop Gri Cihazı daha iyi olacaktır. Hem Ryzen 7 hem de 512 GB.Yüksek performanslı oyun oynamıyorum sadece basit kodlamalar , fotoshop ve video editlemeleri için kullanacağım . Bir de 256Gb ve 512Gb arasında 500 tlden fazla fark var . Sizce 256 Gb yeter mi ? Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Kazanan Dell yanlız. Çünkü harici ekran kartı var parasına göre en iyi cihaz. @IDisasterEğer ki destekliyorsa 256 GB alıp bir SSD ve ya HDD eklemesi yapın(daha ucuza gelir). LENOVO 81UT003HTX/15.6"Full HD/RYZEN7-3700/8GB/512SSD/VEGA10/Laptop Gri Cihazı daha iyi olacaktır. Hem Ryzen 7 hem de 512 GB.
Eğer ki kullandığınız programlar destekliyorsa 2-3k'ya i3 bir laptop alın ve Linux kurun. Çok çok daha ucuza gelecektir.Eğer ki destekliyorsa 256 GB alıp bir SSD ve ya HDD eklemesi yapın(daha ucuza gelir). LENOVO 81UT003HTX/15.6"Full HD/RYZEN7-3700/8GB/512SSD/VEGA10/Laptop Gri Cihazı daha iyi olacaktır. Hem Ryzen 7 hem de 512 GB.
Adam ekran kartıyla işim yok diyor ? Dediği programlar ekran kartı istemiyor ?Kazanan Dell yanlız. Çünkü harici ekran kartı var parasına göre en iyi cihaz. @IDisaster
İlla gerek yok diye de daha iyisi varken kötüsü alınmaz. Ayrıca şimdilik gerek olmasa bile gelecekte lazım olacaktır elinde sonunda.Eğer ki kullandığınız programlar destekliyorsa 2-3k'ya i3 bir laptop alın ve Linux kurun. Çok çok daha ucuza gelecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam ekran kartıyla işim yok diyor ? Dediği programlar ekran kartı istemiyor ?
Ryzen 7 i5'den kat kat daha iyi ?İlla gerek yok diye de daha iyisi varken kötüsü alınmaz. Ayrıca şimdilik gerek olmasa bile gelecekte lazım olacaktır elinde sonunda.
3.nesil Ryzen'ler çöp ama laptopta çöp. O I5 daha iyi dediğin Ryzen 7 den.Ryzen 7 i5'den kat kat daha iyi ?
macbook bak
O paraya Macbook Air ya da Pro yok.macbook bak
dostum 2. el faturalı ürün alması daha mantıklı huawei'denO paraya Macbook Air ya da Pro yok.
5k'ya MacBook ?
Gereğinden pahalı. Ayrıca hangi CPU var belirsiz. İlla internetten araştıracağız Apple ürünlerinin detayı için.
alınır mutsuz etmez benim Lenovo ideapad s145-15ast A6-9225 RADEON R4, 5 COMPUTE CORES 2C+3G apulu sorunum yok.
6,5K Macbook Air var:
Apple MacBook Air MQD32TU/A fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. MacBook Air MQD32TU/A Core i5 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın Al!
Apple MacBook Air MQD32TU/A fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. MacBook Air MQD32TU/A Core i5 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın Al!www.vatanbilgisayar.com
10. nesil 9. nesilden daha iyidir.@EFI Shell hocam i5 1035G1 mi daha iyidir yoksa i5 9300H mı?
9300H tabii ki.@EFI Shell hocam i5 1035G1 mi daha iyidir yoksa i5 9300H mı?
macbook air cpu i5-5350U gpu-Intel HD Graphics 6000... mate d15 kazanır.Gereğinden pahalı. Ayrıca hangi CPU var belirsiz. İlla internetten araştıracağız Apple ürünlerinin detayı için.![]()
Broadwell olduğunu tahmin etmiştim.macbook air cpu i5-5350U gpu-Intel HD Graphics 6000... mate d15 kazanır.
Çok performans farkï var mı?9300H tabii ki.![]()
Evet, var. Yüzde olarak emin değilim ama.Çok performans farkï var mı?
Kanka selam bu işlerden pek anlamıyorum ama Lol Cs:go tarzı oyunlar oynuyorum bu oyunlarda sıkıntı yaşamamam için ekran kartı minimum kaç olmalı ? Ve attığım huawei ve yukarıdaki lenovonun ekran kartı belleğini göremedim yardımcı olur musunEğer ki kullandığınız programlar destekliyorsa 2-3k'ya i3 bir laptop alın ve Linux kurun. Çok çok daha ucuza gelecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam ekran kartıyla işim yok diyor ? Dediği programlar ekran kartı istemiyor ?