O fiyata gerçekten alınmaz. Gidilir galaxy s7 alınır. Paşa paşa 4 yıl sorunsuz kullanılır.
Dediğim gibi 2500 verebiliyorsanız s7den daha iyisi yok. Ve s8 çıkana kadar da olmayacak.aslında
son cıkan telefonalr bakımından sony xz bazı kısıler onerdı dayanıklı dıye ama olumsuz yorumlar okumustum huawei p9 hakındada olumsuz ve olumlu yorumlar var
telefon alacam ama cok kararsısım suan
Mate 9 o fiyati bence hak ediyor(diğerlerine baktığımızda )
Ama ben S7 alırdım. Bana göre daha iyi bir telefon
Alınır.aslında suan vatanada %8 indirim var telefon 2.700 cıvarı gelıyo. ben bılmıyoruma cıksası samsung kullanmak ıstemıyorum
bugun aldım mate 9 ilgilendiginiz icin tekeşekurler![]()
Amca sana mate 9 hiç gelmez. Sen note 8i bekleEh bari izlenimlerini falan yaz da aydınlanmış olalım. Tabii mümkünse resim de koyarak. Arayüzünü falan merak ediyorum doğrusu.
Eh bari izlenimlerini falan yaz da aydınlanmış olalım. Tabii mümkünse resim de koyarak. Arayüzünü falan merak ediyorum doğrusu.
bugun aldım mate 9 ilgilendiginiz icin tekeşekurler![]()
Hayırlı olsun. Deneyimlerini merakla bekliyorum.bugun aldım mate 9 ilgilendiginiz icin tekeşekurler![]()
Eh bari izlenimlerini falan yaz da aydınlanmış olalım. Tabii mümkünse resim de koyarak. Arayüzünü falan merak ediyorum doğrusu.
Samsung'tan değil,note serisinden.Note serisinin bazı kullanıcıları var ki (seyyah abimiz gibi) note 7 alamayınca bari note 5 alalım diyorlarVay be . Seyyah amca bile Samsungtan vazgeçiren telefon yapmışlar![]()
Note sürülmez sen merak etme ürün döngüsü var ve S'in sırası geldiBence bu sene S serisinden önce NOTE8 piyasaya sürülecektir. Çünkü Note ismi 7. serisinde kirlendi, Onu 8. serisinde kurtarması lazım adını temize çıkarması lazım
Note 7 ellerinde patladı hocam, tahminimce onu kurtarmak isteyeceklerdir. Evet dediğiniz gibide olabilir döngüden devam ederler ama fazla geciktirmezlerNote sürülmez sen merak etme ürün döngüsü var ve S'in sırası geldi
Döngü devam edecek merak etmeNote 7 ellerinde patladı hocam, tahminimce onu kurtarmak isteyeceklerdir. Evet dediğiniz gibide olabilir döngüden devam ederler ama fazla geciktirmezler
Vay be . Seyyah amca bile Samsungtan vazgeçiren telefon yapmışlar![]()
Samsung'tan değil,note serisinden.Note serisinin bazı kullanıcıları var ki (seyyah abimiz gibi) note 7 alamayınca bari note 5 alalım diyorlar![]()