Huawei Mate 7 32 GB Alınır mı ?

CaglarOzy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Herkese merhabalar, telefon alma arifesindeyim 1500-2000 lira arası bütçe mevcut.Kafamda note 4 ve g4 vardı,ikisinden birini alırım diye düşünüyordum ki bu telefona rastladım.Marka konusunda bilgim yok ama arayüz,tasarım kendisine gerçekten aşık etti.2000 lira gibi bir fiyatı var 32 gb 3 gb ram versiyonunun .

Bu telefon alınır mı ? Güncelleme desteği alır mı ? Ne dersiniz ?

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Kesinlikle alınır. G4 alırsan sadece kamerasına para verirsin.
Note 4 de tavsiye edebilirdim ama Mate 7 onu geçiyor.

CaglarOzy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kesinlikle alınır. G4 alırsan sadece kamerasına para verirsin.
Note 4 de tavsiye edebilirdim ama Mate 7 onu geçiyor.

note 4 performans bazında mate 7'nin önünde bayağa ama tasarım olarak çok beğendim.2000 lira benim için kıymetli bir miktar.huawei alıp endişe duymak istemiyorum.2k ekrana 1k ekran farkı var ama mate 7 4200 lük pil koymuş,çıtayı çok yükseltmiş.kafam bayağa karıştı

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
note 4 performans bazında mate 7'nin önünde bayağa ama tasarım olarak çok beğendim.2000 lira benim için kıymetli bir miktar.huawei alıp endişe duymak istemiyorum.2k ekrana 1k ekran farkı var ama mate 7 4200 lük pil koymuş,çıtayı çok yükseltmiş.kafam bayağa karıştı
Ekrana neden takılıyorsun?
2k ile 1k ekranın kalitesini gözün ayırt edebilecek mi ?
Ben de S6 kullanıyorum ve 2k ekranı var.Pili sömürmekten başka ne işe yarıyor?
6 inc ekran ve 4100mah batarya işini çok görür

ali.clay

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Bende mate 7 16gb var. 2 ay oldu alalı. Çok memnunum. Tasarım gerçekten harika. Kendinde yüklü gelen bi programla devamlı tema desteği var telefondan sıkıldıkça seç beğen kullan. Kamera sağlam hızlı. Tek el kullanım özellikleri güzel. Parmakizi sensörü sorunsuz. Uygulamalara parmakizi kilidi koymak çok orijinal bi fikir. Şarj inanılmaz gidiyor. Ben otomati parlaklıkta 5 saat ekran süresi alıyorum. Oyun oynamaz ve sosyal medya whatsapp takılırsam 2 gün. 2 saat oyun oynarsam 1 gün. Bence alıcısını pişman etmez. Bi sorun mu bilemedim ama android 5 e hala geçemedik. Custom rom desteği az. İçinden çıkan kulaklık kötü ama kulaklık jakının gücü çok iyi.
Bi kaç sorun yazıyım dedim ama aklıma gelmedi gelirse eklerim.
Telefonu tavsiye ederim.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Alınmaz.

Şu 16 nm'lik yeni Kirin haricinde tüm Kirin işlemcilerin GPUları kötü.

GPU Android cihazlarda hayati önem taşıyor.

En iyi örnek S615'deki Adreno 405
Ve S600'deki Adreno 320.

İki GPU da zamanlarının rezilliği olarak tarihe geçtiler/geçecekler.

Huawei Mate 7'de de T628 var. Oldukça eski.

Eğer cihaz tavsiyesi isterseniz Meizu MX5'in gelişini bekleyin tasarım sizin için önemliyse.

Açıkçası MX5'deki tasarım rakipsiz.

CaglarOzy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Alınmaz.

Şu 16 nm'lik yeni Kirin haricinde tüm Kirin işlemcilerin GPUları kötü.

GPU Android cihazlarda hayati önem taşıyor.

En iyi örnek S615'deki Adreno 405
Ve S600'deki Adreno 320.

İki GPU da zamanlarının rezilliği olarak tarihe geçtiler/geçecekler.

Huawei Mate 7'de de T628 var. Oldukça eski.

Eğer cihaz tavsiyesi isterseniz Meizu MX5'in gelişini bekleyin tasarım sizin için önemliyse.

Açıkçası MX5'deki tasarım rakipsiz.

teşekkür ederim,hiç bakmadığım bir açıdan baktınız.hemen bugün almak zorundayım gibi bir durumum yok zaten,beklemedeyim. merak ettiğim bir şey de sizce 6S lerin çıkışı 6 nın fiyatını düşürür mü ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende mate 7 16gb var. 2 ay oldu alalı. Çok memnunum. Tasarım gerçekten harika. Kendinde yüklü gelen bi programla devamlı tema desteği var telefondan sıkıldıkça seç beğen kullan. Kamera sağlam hızlı. Tek el kullanım özellikleri güzel. Parmakizi sensörü sorunsuz. Uygulamalara parmakizi kilidi koymak çok orijinal bi fikir. Şarj inanılmaz gidiyor. Ben otomati parlaklıkta 5 saat ekran süresi alıyorum. Oyun oynamaz ve sosyal medya whatsapp takılırsam 2 gün. 2 saat oyun oynarsam 1 gün. Bence alıcısını pişman etmez. Bi sorun mu bilemedim ama android 5 e hala geçemedik. Custom rom desteği az. İçinden çıkan kulaklık kötü ama kulaklık jakının gücü çok iyi.
Bi kaç sorun yazıyım dedim ama aklıma gelmedi gelirse eklerim.
Telefonu tavsiye ederim.

dikkate alıcam,teşekkür ederim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekrana neden takılıyorsun?
2k ile 1k ekranın kalitesini gözün ayırt edebilecek mi ?
Ben de S6 kullanıyorum ve 2k ekranı var.Pili sömürmekten başka ne işe yarıyor?
6 inc ekran ve 4100mah batarya işini çok görür

1500 lirayı geçen her telefon bana göre insanoğlunun işini fazlasıyla zaten görür.ötesi biraz lükse giriyor bende 3 -4 sene kaliteli bir telefon istiyorum kağıt üstünde ki rakamlarla da tatmin etsin istiyorum

Ferhatfidan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mate 7 alali iki hafta oldu hizi olsun bataryasi olsun tasarim kalitesi olsun cok iyi cok memnun kaldim oyunlardada bi gram kasma gormedim ful grafiklerde oynuyorum parmak izi sensorude acayip kaliteli daha ne diyim :)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
benim tercihim note4 den yana olurdu. Cunku note 4 s pen olsun, serin.calismasi olsun, ana kamera guzelligi olsun, gayet basarili. Normalde samsung pek tercih etmiyordum plastik kasa ve boya soyulmalari nedeni ile ama note4 aluminyum bit cerceveye sahip ce pil olarak 3220 mah ila dolu dolu bir gunu cikariyor. bu gibi avantajlari oldugu soyleyebilirim.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Kalem istersen note 4 al derim en iyi kamera icin g4 al mate 7 de cok guzel ama kirin islemciye biraz saguk bakıyorum....

Dorebar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hiç kullanmadım ama samsung neden düşünmüyorsun?_