Huawei mate 40

Payidar12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Huawei mate 40 pro hakkındaki görüşlerinizi neler?

Ben şahsen çok beğendim tasarımı kamera yerleşimi gayet güzel.Yazılım tarafında da iyileştirmeler var.Appgalery kendini geliştirmeye devam ediyor ve yerel olarak kullandığımız uygulamaların neredeyse hepsi bulunuyor.

Reaksiyon puanı
10,315

Ben şahsen çok beğendim tasarımı kamera yerleşimi gayet güzel.Yazılım tarafında da iyileştirmeler var.Appgalery kendini geliştirmeye devam ediyor ve yerel olarak kullandığımız uygulamaların neredeyse hepsi bulunuyor.
Ülkesindeki mazlum insanları fişlemek, onlara hayat zindan etmek için yazılım geliştiren aşağılık bir firmanın malını altından yapıp bedava verse zerre kadar vicdanı olan biri onların malını değil almak, aklından bile geçirmez.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Cihazda Google servisleri olmadığı için iyi olmuş yada olmamış bir anlam ifade etmiyor.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,235
Huawei'nin Çin için Uygur Türklerine yönelik yüz tanıma sistemi geliştirmesi der ve susarım.

Payidar12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Cihazda Google servisleri olmadığı için iyi olmuş yada olmamış bir anlam ifade etmiyor.
Google servislerinin kaç tanesini kullanıyorsunki gmaili telefonda olan e posta üzerinden bağlanabiliyorsun youtubenin apksini appgaleryden indirebiliyorsun şahsen bu bahanenin yersiz olduğunu düşünüyorum ?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Google servislerinin kaç tanesini kullanıyorsunki gmaili telefonda olan e posta üzerinden bağlanabiliyorsun youtubenin apksini appgaleryden indirebiliyorsun şahsen bu bahanenin yersiz olduğunu düşünüyorum ?
İyi Google servisleri olmayan cihaza 14000 TL bayıl,amele gibi Apk ile uğraş.

Fırat Aydoğdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Huawei'nin Çin için Uygur Türklerine yönelik yüz tanıma sistemi geliştirmesi der ve susarım.
nasıl yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkesindeki mazlum insanları fişlemek, onlara hayat zindan etmek için yazılım geliştiren aşağılık bir firmanın malını altından yapıp bedava verse zerre kadar vicdanı olan biri onların malını değil almak, aklından bile geçirmez.
Bir tek benim mi haberim yok ?

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,235
nasıl yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir tek benim mi haberim yok ?​
Huawei sunucu, kamera ve hesaplama altyapı gibi yardımlar yaparak Çin'in yüz tanıma programına destek oluyor. Program insanların ırkına kadar algılayabiliyor ve Uygur Türklerini algıladığında "Uygur Alarmı" veriliyor ve toplama kamplarına gönderiliyor.​

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Çok iyi cihaz özellikle kamera ve işlemcisi ama şu 4k video sorununu çözmeleri lazım gerçi o da bir güncellemeyle düzeltilecek bir sorun gibi duruyor. Fiyat için de Huawei Türkiye uğraşmış yurt dışı fiyatı 1550$ olan cihaz için 14000 TL iyi fiyat.

Reaksiyon puanı
10,315
Huawei Uygur Türklerinin yüzlerinden tanınıp yakalanması, kamplara sürülmesi için geliştirdiği yazılım dışında, Çin hükümeti istediğinde casusluk özelliklerini kullanmaktan çekinmeyen bir firma. ABD de yasaklanması kararını sadece Trump'ın kompleksi olarak görürseniz yanılırsınız. Çünkü ABD devleti onların hem 5 G hem başka teknolojilerle casusluk yaptıklarını gördü ve yasakladı.

O mazlum Uygur Türklerinin yıllardır çektiği azapları, ağır zulümleri, bir ırka yönelik jenosit barbarlığından ya haberi yok, var da yine almak istiyorsa Türklükle alakası yok.