Huawei mate 20 pro avrupa versiyon

Karabay29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar merhaba. Ben huawei mate 20 pro almak istiyorum yurt dışından getiren siteler baya ucuza satiyor ama şöyle bi sorunla karşılaştım oncelikle 1 dual sim versiyonu var 1 cift sim birde tek sim bunlarin farklari nelerdir birde ekranda bir farklılık var şöyleki bir lc nin yaptigi ekranlara sahip olan telefon birde BOE LCD ekrana sahip olanlar var hangilerini tercih etmeliyim ve başka dikkat etmem gereken bir şey varmı? Şimdiden teşekkür ederim

teamscriptim

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Konuya link eklerseniz daha rahat yardımcı olabiliriz

Karabay29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sagibinden . Com a bakiyorum telefonlardaki farkliligi fark ettim yazmak istedim

teamscriptim

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Benim baktığım sitelerde OLED ekrana sahip. Ayrıca dual SIM ve çift SIM aynı şeyleri ifade ediyor.

2 operatör birden kullanıyor iseniz ve tek telefon ile iki hat kullanmak istiyorum derseniz çift SIM özellikli olan size göre.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Arkadaşlar merhaba. Ben huawei mate 20 pro almak istiyorum yurt dışından getiren siteler baya ucuza satiyor ama şöyle bi sorunla karşılaştım oncelikle 1 dual sim versiyonu var 1 cift sim birde tek sim bunlarin farklari nelerdir birde ekranda bir farklılık var şöyleki bir lc nin yaptigi ekranlara sahip olan telefon birde BOE LCD ekrana sahip olanlar var hangilerini tercih etmeliyim ve başka dikkat etmem gereken bir şey varmı? Şimdiden teşekkür ederim
Telefon kronik sorunlu. LG panelli modellerden uzak dur. Alacaksan kesinlikle BOE panellisini al. Bu arada ekranı her türlü oled,LCD değil.