Huawei Mate 10 PRO VS Samsung Galaxy Note 8

Hangisi sizce daha iyi ?

• Samsung Galaxy Note 8

• Huawei Mate 10 Pro

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Arkadaşlar selam. Biliyorum bu konu çok tartışıldı ve hepsini okudum ama inanın gerçekten hani karar veremiyorum bir türlü. Yani sonuçta cebimden 3500 TL civarı bir para çıkacak ve pişman olmak istemiyorum o yüzden açmak istedim lütfen yardım edin bu konuda. Sizce hangisi daha iyi ? Önem verdiğim şey Tasarım, batarya ve kamera. Yani tasarım olarak her türlü Note 8'e aşığım ve S-Pen i gerçekten kullanmak ve deneyimlemek istiyorum fakat işte kamerası Mate 10 da daha iyi diyenler var o yüzden de mesela arada fazla fark varsa pişman olur muyum diye düşünüyorum, batarya desen galiba mate 10 da çok daha iyidir yani arkadaşlar sizce ne yapmalıyım ? Yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler

Mate 10:
Huawei Mate 10 Pro Dual Sim 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı

Note 8:
Samsung Galaxy Note 8 64 GB Dual Sim (İthalatçı Garantili) Fiyatı

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
batarya olarak mate 10 pro çok iyi.bir tane bug vardı testlerde iyi sonuç vermiyordu ama o bug'tan sonra en iyi sonuçları vermeye başladı.
kamera olarak.bence fotoğraf bakımından mate 10 pro daha iyi ama video konusunda note 8 daha iyi.
hız olarak eşit cihazlar
tasarım olarakta her ikisi mükemmel cihazlar.
Senin için daha iyi video performansı ve s-pen önemli değilse mate 10 pro alın derim.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
batarya olarak mate 10 pro çok iyi.bir tane bug vardı testlerde iyi sonuç vermiyordu ama o bug'tan sonra en iyi sonuçları vermeye başladı.
kamera olarak.bence fotoğraf bakımından mate 10 pro daha iyi ama video konusunda note 8 daha iyi.
hız olarak eşit cihazlar
tasarım olarakta her ikisi mükemmel cihazlar.
Senin için daha iyi video performansı ve s-pen önemli değilse mate 10 pro alın derim.
Hocam şöyle. Ben hep gözü Note serisine takılan biriyim Note 4 zamanından beri ama nedense bir türlü sahip olamadım. Note 7 alacaktım patladı derken Note 8'e karar verdim ama insanlar Mate 10 Pro'nun kamerasına o kadar hayran kaldı ki Kaan bey keza çok seviyor kararsız kaldım yani Note 8'e böyle fark atmış mıdır diye düşünüyorum. Sonuçta S-Pen şu an benim için mükemmel bir şey ama alıp 2 3 gün kullandıktan sonra bırakırsam ve Mate 10 Pro'yu almadığım için üzülürsem ağlarım biraz :D

---- Mesajlar birleştirildi ----

Neden hocam ? Çünkü bu cevaplara gerçekten ihtiyacım var kafam çok karışık

Son düzenleme:

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Mate 10 Pro nun artısı gündüz çekimlerindeki üstünlüğü ve yapay zeka işlemcisi olması Kirin 970 in dayanıklılığını bilmiyoruz o yüzden note 8 işini görür

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Mate 10 Pro nun artısı gündüz çekimlerindeki üstünlüğü ve yapay zeka işlemcisi olması Kirin 970 in dayanıklılığını bilmiyoruz o yüzden note 8 işini görür
Hocam üstünlük derken böyle çok fazla mı ? Yani demek istediğim böyle Note 8'i aldıktan sonra ay ben kafamı nerelere vurayım, mate 10 pro nun gündüz çekimi çok daha iyiymiş falan der miyim ? Yani o kadar fark yoktur sanırsam ama yine de insan merak ediyor ya :D

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Hocam şöyle. Ben hep gözü Note serisine takılan biriyim Note 4 zamanından beri ama nedense bir türlü sahip olamadım. Note 7 alacaktım patladı derken Note 8'e karar verdim ama insanlar Mate 10 Pro'nun kamerasına o kadar hayran kaldı ki Kaan bey keza çok seviyor kararsız kaldım yani Note 8'e böyle fark atmış mıdır diye düşünüyorum. Sonuçta S-Pen şu an benim için mükemmel bir şey ama alıp 2 3 gün kullandıktan sonra bırakırsam ve Mate 10 Pro'yu almadığım için üzülürsem ağlarım biraz :D

Tasarım kamera ekran kalitesi piksel yoğunluğu daha fazla ekran gövde oranı, hafıza kartı desteği raw fotoğraf çekerken hafıza çabuk dolabilir ya da yüksek çözünürlüklü video da ve en can alıcı güzelliği spen kullanımı kişiye göre değişir ama çok güzel kullanımı var çok da büyük farkları Yok aslında

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Tasarım kamera ekran kalitesi piksel yoğunluğu daha fazla ekran gövde oranı, hafıza kartı desteği raw fotoğraf çekerken hafıza çabuk dolabilir ya da yüksek çözünürlüklü video da ve en can alıcı güzelliği spen kullanımı kişiye göre değişir ama çok güzel kullanımı var çok da büyük farkları Yok aslında
Anladım hocam sağolun. Açıkcası gerçekten S-Pen i kullanmayı çok istiyorum ve kullanacağım gibi sırf o yüzden Note 8 istiyorum ve aslında o arada ki kameranın duruşu gözüme güzel gözüktüğünden dolayı bile bir + benim için Note 8, çok önem veriyorum öyle işlere :D

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Anladım hocam sağolun. Açıkcası gerçekten S-Pen i kullanmayı çok istiyorum ve kullanacağım gibi sırf o yüzden Note 8 istiyorum ve aslında o arada ki kameranın duruşu gözüme güzel gözüktüğünden dolayı bile bir + benim için Note 8, çok önem veriyorum öyle işlere :D
Bir kere masaya koy note 8 daha çok hoş duruyor kaleme gelince diğer modellere göre hissi çok başarılı

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Hocam üstünlük derken böyle çok fazla mı ? Yani demek istediğim böyle Note 8'i aldıktan sonra ay ben kafamı nerelere vurayım, mate 10 pro nun gündüz çekimi çok daha iyiymiş falan der miyim ? Yani o kadar fark yoktur sanırsam ama yine de insan merak ediyor ya :D
Hayır pişman etmez Ois gece çekimi ve video performansı rezalet mate 10 Pro nun yapay zeka işemcisi deneysel çalışıyor fazla bir numarası yok işlemci performansı olarak neredeyse aynı pil deneyimi olarak üstünlük sağlıyor 4000 mAh olduğu için Kısacası Galaxy Note 8 işini görebilecek bir cihaz ayrıca mate 10 Pro da sd kart ve 3.5mm jak girişi olmadığını hatırlatayım

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Bir kere masaya koy note 8 daha çok hoş duruyor kaleme gelince diğer modellere göre hissi çok başarılı
Haklısın hocam ya. Huawei nin bana göre tek artısı kamera şu an gündüz çekimi sadece, o da ne kadar fark atar az biraz sanırsam. Note 8 den caymayacağım ya :) teşekkürler hocam.

Hayır pişman etmez Ois gece çekimi ve video performansı rezalet mate 10 Pro nun yapay zeka işemcisi deneysel çalışıyor fazla bir numarası yok işlemci performansı olarak neredeyse aynı pil deneyimi olarak üstünlük sağlıyor 4000 mAh olduğu için Kısacası Galaxy Note 8 işini görebilecek bir cihaz ayrıca mate 10 Pro da sd kart ve 3.5mm jak girişi olmadığını hatırlatayım
Haklısın hocam Note 8 den caymayacağım o zaman. Teşekkürler :)

Son düzenleme:

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
IMG_2048.JPG
IMG_2049.JPG
İkisinde hemen hemen aynı güzel kardeşim kararını sen ver huawei şuan için en sorunsuz telefon üreten firmalardan birisi bunu da not olarak düşeyim dedim ama tasarım olarak note 8 bir başka duruyor tabi bu da benim görüşüm

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494

note 8 alınca mate 10 pro keşke alsaydım diyeceğin tek şey belki batarya olur ancak note 8 günü çıkartır

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Ekli dosyayı görüntüle 33531Ekli dosyayı görüntüle 33532İkisinde hemen hemen aynı güzel kardeşim kararını sen ver huawei şuan için en sorunsuz telefon üreten firmalardan birisi bunu da not olarak düşeyim dedim ama tasarım olarak note 8 bir başka duruyor tabi bu da benim görüşüm
Hocam bence de öyle dedim ya Note 8'in kamerasının duruşu bile benim için bir + kimileri sevmemiş ama ben bayıldım şahsen kamera yerine ön tarafına vs. cidden tasarım olarak daha güzel mate 10 pro dan. Aslında tasarımı güzel olduktan sonra pek bir şeye de bakılmaz sırf gündüz çekimi az biraz daha iyi diye almam şahsen kararımı verdim. Fakat hocam en sorunsuz telefon derken, mesela Note 8 de sorun var mı ki şu an ?

note 8 alınca mate 10 pro keşke alsaydım diyeceğin tek şey belki batarya olur ancak note 8 günü çıkartır
Belki hocam. Fakat güç tasarruf modunu vs. açarım çok ta sıkıntı yaşamam zaten genelde evdeyim ve PC var o yüzden bataryadan sıkıntı çekmem :)

Son düzenleme:

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Hocam bence de öyle dedim ya Note 8'in kamerasının duruşu bile benim için bir + kimileri sevmemiş ama ben bayıldım şahsen kamera yerine ön tarafına vs. cidden tasarım olarak daha güzel mate 10 pro dan. Aslında tasarımı güzel olduktan sonra pek bir şeye de bakılmaz sırf gündüz çekimi az biraz daha iyi diye almam şahsen kararımı verdim. Fakat hocam en sorunsuz telefon derken, mesela Note 8 de sorun var mı ki şu an ?
Kamera dik dursa ortada olsa birde ucube gibi dururdu diye düşünüyorum bende tasarımını beğeniyorum tek eleştirim uzun olması yani ekranı öyle büyük yapmak yerine az daha kısa olsaydı ıphone x gibi vs biraz daha kullanışlı dururdu diye düşünüyorum. Tabi yine bile başarılı bence

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Kamera dik dursa ortada olsa birde ucube gibi dururdu diye düşünüyorum bende tasarımını beğeniyorum tek eleştirim uzun olması yani ekranı öyle büyük yapmak yerine az daha kısa olsaydı ıphone x gibi vs biraz daha kullanışlı dururdu diye düşünüyorum. Tabi yine bile başarılı bence
Aynen hocam kesinlikle katılıyorum size. Yani cebe sığmaz üst tarafı çıkar vs. diye düşünüyorum fakat olsun ya candır Note 8 :)

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Note 8 al S-Pen kullan rahat et bence :D
Amaan aynen hocam ya :). Cidden zaten istiyordum ve Note 8 ile şu canlı mesaj özelliği falan iyice beni heyecanlandırmaya başladı ve alacağım.
Yanında bir de Spigen Tough Armor çakacağım daha da iyi olacak en azından tereddütüm azalacak bayağı :D

Reaksiyon puanı
258
Amaan aynen hocam ya :). Cidden zaten istiyordum ve Note 8 ile şu canlı mesaj özelliği falan iyice beni heyecanlandırmaya başladı ve alacağım.
Yanında bir de Spigen Tough Armor çakacağım daha da iyi olacak en azından tereddütüm azalacak bayağı :D
Aynen ben de aldım Spigen kılıf taş gibi oldu.Al rahatla :))

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
Ben olsam kesinlikle Mate 10 Pro alırdım ama Note 8 de harika cihaz. Benim tercihim Mate 10 Pro.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Ben olsam kesinlikle Mate 10 Pro alırdım ama Note 8 de harika cihaz. Benim tercihim Mate 10 Pro.
Anladım hocam. Zaten başka konularda ki yorumunuzu gördüm. Açıkcası bana göre Note 8'in tasarımı daha iyi sonra içinden çıkan kulaklık daha iyi diye biliyorum S-pen direk alma sebebim :D kamera biliyorum mate 10 pro biraz daha iyidir belki ama çokta umrum da değil Note 8 yabana atılamaz bence :D

Kesinlikle Note 8
Sağolun hocam. Zaten her türlü Note 8 alacağım kararı verdim.

Hocam o zaman şey taktığınız ekran koruyucu var mı acaba ? varsa link atar mısınız ve kılıf ile uyum sağlıyor mu ?

Son düzenleme: