xesinesen
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
P20 pro kullanıyorum klavye durduk yere ebatlarını değiştiriyor aynı sorunu yaşayan var mı
Kullandığın harici klavye programı varmıP20 pro kullanıyorum klavye durduk yere ebatlarını değiştiriyor aynı sorunu yaşayan var mı
Hayır kendi klavyesini kullanıyorum swiftkey klavyeyle geldi alalı 3 gün oluyor telefonuKullandığın harici klavye programı varmı
Gboard kullan en iyi klavyeP20 pro kullanıyorum klavye durduk yere ebatlarını değiştiriyor aynı sorunu yaşayan var mı
Yok hayır şöyle anlatayım yeniden boyutandır kısmındaki orta boyu kullanıyorum ama nasıl ve ne şekilde olduğunu bilmeden en büyük boydaymış gibi göstermeye başlıyor orta boyda olduğu halde. Böyle olduğunda en kuçuk boya alıyorum. En küçükte orta boymuş gibi görünüyor. Belli bi süre geçtikten sonra en küçük boya geri dönüyor umarım anlatabilmişimdirDurduk yere derken, mesela ayarlarda sayı tuşlarını üst tarafta ayarlayıp yazı yazma, esnasında klavye üzerinde sol alttaki sayı kısmına basınca klavye bi kademe düşüyor. Öyle bir şeyden mi bahsediyorsunuz acaba, boyutları nasıl değişiyor pek anlamadım açıkçası.
Swift key in ayarlarında 'yeniden boyutlandır' kısmında 'sıfırla' diye bir seçenek var. Onu yapıp varsayılan olarak ayarlamayı deneyin bi isterseniz. Aklıma başka birşey gelmiyor malesef [emoji848]Yok hayır şöyle anlatayım yeniden boyutandır kısmındaki orta boyu kullanıyorum ama nasıl ve ne şekilde olduğunu bilmeden en büyük boydaymış gibi göstermeye başlıyor orta boyda olduğu halde. Böyle olduğunda en kuçuk boya alıyorum. En küçükte orta boymuş gibi görünüyor. Belli bi süre geçtikten sonra en küçük boya geri dönüyor umarım anlatabilmişimdir![]()
Swiftkey gibi yapay zekalı bir klavye varien gboard a sıra gelmezKendi kendine böyle yapması çok saçma. Şimdilik bir çözüm yolu gelmedi aklıma. Ancak Google GBoard klavyeyi denemenizi tavsiye ederim. Çeviri özelliği dahi mevcut. Çok kullanışlı.
TeşekkürlerSwift key in ayarlarında 'yeniden boyutlandır' kısmında 'sıfırla' diye bir seçenek var. Onu yapıp varsayılan olarak ayarlamayı deneyin bi isterseniz. Aklıma başka birşey gelmiyor malesef [emoji848]
klavye fabirka ayarlarını sıfırlamasınızı öneririm.Kullandığın harici klavye programı varmı