Huawei hg 521 kopma sorunu

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
S.a arkadaşlar. huawei 521 kullanıyorum. internete bağlyken gün içinde 2 3 kez sağ alt köşedeki internet simgesinde ünlem işareti çıkıyor. net gidip geliyor. ayrıca torrent açıkken sürekli kopma oluyor. nette biraz araştırdım. SNR MARGIN ayarlarını düşürünce kopma sorunu çözülüyormuş. bu konuda fikri olan var mı. bu snr ayarlarına nasıl erişilir. çözüm yolu nedir? yardımcı olursanız sevinirim

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bağlantı ve modem ayarlarını doğru yapılandırdığından emin ol. Güvenlik duvarı kullanıyorsan ayarlarını kontrol et veya güvenlik duvarı yazılımını değiştir. Torrent açıkkan nete giremiyorsan bu torrent programının tüm ağ bağlantını sömürmesinden kaynaklanır bu normaldir. Torrent ayarlarından indirme ve gönderme hızlarını düşürürsen nete girmek için biraz band genişliği kalır. Hem dosya indirir hemde nette gezebilirsin.

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
tamam deniyorum şimdi. teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bu şekilde çözdüm umarım işinize yarar

internet sayfası açıyorsunuz. Üst satırdaki adress satırını siliyorsunuz her şeyi silin hiç bir şey kalmasın 192.168.1.1 yazıp enter'a basıyorsunuz kullanıcı adına: admin Şifre: ttnet dir. giriş yapa basıyorsunuz ve modemin içindesiniz.. Sol satırda Temel vardır tıklayın onun hemen altında Lan vardır ona da tıklıyorsunuz Lan sayfasının Orta üst kısmında WLAN vardır tıklıyosunuz WLAN a Kablosuz ayarları çıkıyor karşınıza 4 yada 5 inci satır da Kanal vardır auto olarak gelir siz onu 11 olarak değiştiriyorsunuz en ideal kanal 11 dir ama size uygun olanı 3,7,11 öncelik bunlarda diğerlerinide deniyebilirsiniz öncelikle 11 i deneyin sorun yoksa devam ama sorun devam ediyorsa 3,7 kanallarınıda deneyin mutlaka bunlardan birisi uyması lazım bunuda değiştirdikten sonra Güvenlik Sekmesi vardır sayfanın en altından 4. sırada wpa-psk olarak değiştiriyorsunuz ön paylaşımlı anahtar kısmınada dilerseniz yeni kablosuz güvenlik şifrenizi yazabilirsiniz. Sayfanın en altında ki satırda Aes yazar onuda Tkıp olarak değiştiriyorsunuz ve uygulaya basıyorsunuz..