Huawei G8 Satışa Sunuluyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Huawei G8 Satışa Sunuluyor!

Huawei'nin geçtiğimiz Haziran ayında lansmanını gerçekleştirdiği yeni model G8, IFA 2015'te bir kez daha sahne aldı. Huawei G8 özellikleri ve çıkış tarihi haberimizde.

Huawei ülkemizde 1500TL civarından satışa sunulursa almayı düşünür müsünüz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony m5 in fiyatını bekler sony uçmazsa sony aksi halde huawei g8 bakacaz....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle düşünmem huawei pişmanlıktır ne doğru dürüst servis nede güncellemesi var

S

SDN Okuru42

SDN Okuru
Sadece servis konusundam mı bahsediyoruz burda. Aynı özelliklere sahip bir telefona samsung yada htc veyada lg logosu konulduğunu düşünür müsün? Fiyat konusunda ne kadar çok fark yaratacaktır.Araştırma yapmıyormusunuz internetten paldır küldür yorum yapıyorsunuz doğrusu şaşıyorum.Telefon dünyası içinde iyi bir yere sahip olacak buna inanıyorum ve fiyat çok önemli orta segment bir telefon olarak biraz daha 1500 TL aşağısı olursa gerçekten patlama yaratır. G7 almayı düşünüyordum G8 haberini duyana kadar pazarımıza geldiğinde fiyat segmentine göre şüphesiz gözüm kapalı tercih edeceğim bir telefon olacaktır...

akbulut38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g8 almayı düşünürüm g7 kullanıcı olarak güncellemelere gerek olmadan bile telefon mükemmel ötesi

H

hawar bozkurt

SDN Okuru
Arkadaşlar bu telefonu bir çok sitede gördüm fiyat araliklari değiştikce telefondaki özelliklerde farklılaşıyor epey sitesine en yakın özelliler hepsi burada.com'da denk geldim ama orada da bi tek tek hatlı olarak verilmesi eksik. Acaba diyorum özellikle admine soruyorum bu sitelerde ki huawei g8 ler spot kaçak falan miki ? Bu konuda bana yardımcı olsanız cok sevinirim. E postam huseyininevi@gmail.com