Huawei Ascend P1 Düşünüyorum Yardım

general003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar başlıkta görüldüğü gibi ben bu telefonu düşünüyorum almalımıyım alceksem neden almalıyım almıceksen neden lütfen yardım:confused1::confused1::confused1:

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefon gerçekten güzel, çok narin bir tasarıma sahip, ekran çerçevesi de ince olduğu için çok hoş duruyor, 1GB RAM, 8MP kamera, 1.5GHz çift çekirdek Cortex A9 işlemci var, internetten okuduğum yorumlara göre android sürümü çok güzelmiş, fakat telefonda ısınma sorunu varmış çok çabuk ısınıyormuş, ek olarakta kamerasının "vasat olduğunu" söyleyenler var, tabi telefonu kullanmışlığım yok yinede telefonu eline alıp kullanmış birisinin yorum yazması daha uygun olur. Yeni bir telefon alacaksan tavsiyem S4 Mini olurdu, yanlış bilmiyorsam Ascend P1 900-950 TL arası, birkaç aya S4 Mini nin fiyatı da 1050-1100 TL ye düşer diye umut ediyorum, bunu bir düşün. S4 Mini de 1.7GHz çift çekirdek 1.5GB RAM 8MP kamera var güncellemede de sorun çıkarmayacak bir telefon, Huawei Ascend P1 ile birebir aynı ekranı kullanıyor, 4.3" Super AMOLED 540x960 (256 ppi). Tasarım bakımından da daha az yer kaplıyor, batarya kapasitesi daha yüksek (Ascend P1 1670mAh (değştirilemez batarya) - S4 Mini 1900 mAh).

Daha kapsamlı bir karşılaştırma istiyorsan şu siteye bak, neden S4 Mini dediğimi daha iyi anlarsın.

general003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler kardeşim birde ramazan bayramına kadar almayı düşünüyorum başka 1000tlye kdr telefon tavsiyen varmı kasa modeli gzl olursa sevinirim

gezgin084

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu tl dan daha güzlleri var kardeşim onlara bak en başta güncellemesi yok

general003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş s3 1150 civarlarında onun yerine 1200 s4 mini var hem daha el oturgun hem daha şık ama bütçe sorun işte

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeş s3 1150 civarlarında onun yerine 1200 s4 mini var hem daha el oturgun hem daha şık ama bütçe sorun işte
Kardeş bütçe sorun diyorsan aklıma tek bir telefon geliyor :) Belki duymuşsundur General Mobile Discovery (DonanimHaber'deki SSS bölümünü okumanı tavsiye ederim). Telefonun asıl ismi BLU Life Play eğer ki bütçe gerçekten sıkıntı çıkarıyorsa başka telefon gelmiyor aklıma, telefonun özelliklerinden biraz bahsedeyim ilgini çekerse araştırırsın,

1.2GHz dört çekirdek Cortex A7 işlemci (Samsung Galaxy S4'ün güç tasarrufunda kullandığı işlemci)
1GB RAM
4.7" IPS LCD, 720x1280 ekran
7.9mm kalınlık
8MP kamera
Android 4.2
1800 mAh batarya

TR de garantili fiyatı 600TL şu an ki duruma göre stoklarda tükenmiş telefon :) Bu arada sitedeki yorumları okumayı unutma :)

Detaylı bilgi için şuraya bak.

general003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teli duydum da internet harici bulacağım biyer varmı 600tl diyorlar ama bu fiyata bu özellik bi oyun olmasın kardeş

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
teli duydum da internet harici bulacağım biyer varmı 600tl diyorlar ama bu fiyata bu özellik bi oyun olmasın kardeş

Kardeş bir oyun var mı yok mu bilmiyorum fakat ShiftDelete in bu telefonla ilgili ana konusu var oradaki kullanıcı yorumlarını oku, arasıra canım sıkıldı mı okuyorum ciddi bir sorunla karşılaşmadım, hala en bütçe dostu telefon bence.

http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonlari/326097-general-mobile-discovery-ana-konu.html

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Kardeş bir oyun var mı yok mu bilmiyorum fakat ShiftDelete in bu telefonla ilgili ana konusu var oradaki kullanıcı yorumlarını oku, arasıra canım sıkıldı mı okuyorum ciddi bir sorunla karşılaşmadım, hala en bütçe dostu telefon bence.

http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonlari/326097-general-mobile-discovery-ana-konu.html

Ben de kullandım. Beklediğimden çok daha güzel geldi bana. Ekran geçişleri, ekran kalitesi 600 tl ye göre çok çok üstte. Ama P1 ve S2 de daha akıcı oyanarsın oyunları.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Güzel bir telefon iyi ama o geri tuşu ters bence. :D

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de kullandım. Beklediğimden çok daha güzel geldi bana. Ekran geçişleri, ekran kalitesi 600 tl ye göre çok çok üstte. Ama P1 ve S2 de daha akıcı oyanarsın oyunları.

Kardeş P1 in modası geçti. , bence SGS4 Mini yi ciddi ciddi düşün limango da 1059TL ye düşmüş veya HTC One Mini yi bekle.

general003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler hepinize max 1000 tl ve kasa tipi gzl olan samsung hariç tel tavsiye varmı arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
huawei ascend p1 de youtube den veya hehangi bir siteden video izlenirmi kasma yaparmı?? ve sony xperia u mu alsam huawei p1 mi alsam ??tercihniz hangisidir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim huawei ascend p1 telefonum yok ama arkadaşımın telefonunda youtubeden olsun diğer türlü videolar oyunlar vs gibi herşei açıoyoo donma yapmıyoo şu ana kadar açmadığıda oyun yok bence tam alınacak telefon yalnız 1 sorun var oda çin malı olmasıdır bir sorun çıkarırmı bilmiyorum gerisi sizde!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar akşam huawei cep telefonu mu kapattim şarja taktim kapatirken sorun yaşadim kapanmamiş yari kapanik yari açik kalmiş arama yapinca çaliyor fakat açilmiyor donma yapmiş bir şekiilde duruyor bunun bir reset düğmesi felan yokmu arka batarya kapağida açilmiyor bilgisi olan arkadaşlardan yardim bekiyorum